Mariana vdes

Intervista - - TELENOVELA -

- cisë shkojnë të kërkojnë Blankën dhe merr vesh se ajo ka blerë një - jës, por ai i thotë se i ati ka vdekur gjatë një zjarri. Ndërkohë Blanka vërteton se Mariana i ka shpëtuar. Kjo e fundit i thotë Blankës se kishte marrë vesh planin e Rakelës dhe ka aritur t’i nxjerrë të vëllezerit nga dritarja në kohë, por nuk kishte arritur të shpëtonte Salvadorin.

planin e Rakelës për të futur në kurth Blankën me trupin e Ivanit. Këtë e dëgjon edhe Tita që qorton të birin. Ndërkohë Rakela përpiqet të bindë Sebastianin të denoncojë Marianën. Kjo Rakela e kishte përdorur atë dhe tani e kishte denoncuar në polici. Ndërkohë vjen nëna murgeshë i thotë atyre se duhet të dorëzohen në polici, por Mariana i drejton revolen dhe largohet bashkë me Blankën. Ndërkohë Rakela shkon të torturojë Valentinën dhe i thotë se Adriano i ka ofruar shumë para në shkëmbim të saj. Aty e gjen Horhe që i thotë se është i trishtuar, pasi Karina i ka dhënë fund lidhjes së tyre. Ajo i thotë se Karina ka dikë tjetër dhe shton se nuk e di pse djemtë e saj lidhen me gra - jë Adrianon dhe i thotë se Blanka është gjallë dhe ka mundësi të jetë shtatzënë. Ai e këshillon të mos i thotë gjë të ëmës.

Blanka dhe Mariana shkojnë në shtëpinë ku ndodhen Hugo dhe Simona. Ajo u thotë të vëllezërve se më mirë që Rakela i di të vdekur. Mariana i tregon Blankës se si kishte arritur të gjente ku ishin të vëllezërit me anë të kompjuterit të Blanka e falenderon. Kris e ëma meriton të shkojë në burg. Ai i kërkon t’i dërgojë asaj një mesazh. Rakela i thotë Arnaldos se do të bëhet ngarkesa e dytë me armë. Ai e paralajmëron për Kristobalin, por ajo i thotë se është nëna e tij e vërtetë dhe se ai do të jetë besnik ndaj saj. Mariana dhe Blanka bëjnë plane për të futur në të cilën dëshiron të bashkëpunojë me Adrianon dhe i thotë se nuk di si të veprojë me Marianën, pasi ai e dashuron ende atë. Ai e këshillon të mos bëhet bashkëpunëtor me të, por ta dorëzojë në polici. Kris- tobali merr vesh se Adriano dhe Rakela kanë pasur lidhje. Melania shkon në burg dhe i thotë Letisias se ka gjetur disa letra kur Huan shkruar se e donte dhe se do të linte të shoqen për të ikur me të. Ajo i premton të bijës se do ta ndihmojë të dalë prej andej. Ndërkohë Tita dhe Karina gjejnë Rafaelin duke qarë për Simonën dhe ai i thotë se e dashuronte atë. Mariana pyet Blankën nëse është shtatzënë dhe i kujt është fëmija, por ajo mohon. - ja më e mirë që i ka ndodhur në jetë dhe i kërkon të kujdeset për të nëse asaj vetë i ndodh ndonjë gjë dhe Blanka ia premton.

- jnë se Blanka ka qenë në kuvend se Blanka nuk është kriminele. Ajo e pyet se cili është i dashuri i Blankës dhe ai i thotë se ai ka vdekur në një zjarr. Ai i tregon për Marianën dhe ajo i thotë se ishte frikë se Mariana ka sekuestruar Blankën.

Kristobali, i ndjekur nga policia, shkon të gjejë Marianën. Rakela këmbëngul të shkojë me të. Adriano është i shqetësuar për - lefon me Marianën dhe i thotë se të takojë Marianën dhe Rakela e policët i ndjekin në distancë.

Blanka takon Adrianon. Ajo i tregon se si i shpëtoi Mariana dhe ai i përgjigjet se Mariana është futur në kurth pikërisht në ato momente. Blanka i thotë se jeta e Marianës është në rrezik nëse përfundon në burg.

Mariana shkon të takojë Kristobalin në një bar, por nuk sheh

Ise ajo duhet të largohet sepse do ta kapë policia. Mariana largohet nga porta e pasme, por përpara i del Rakela, e cila e qëllon me armë. Kristobali e gjen të plagosur, por ajo nuk arrin t’i tregojë se kush e qëlloi.

Adriano pyet Blankën nëse është shtatzënë dhe ajo i thotë që që ajo është e gjallë dhe se po e kërkon. Ky i fundit merr vesh se Mariana është plagosur dhe shkon ta shohë në spital bashkë me So ndjehet në faj. Blanka i telefonon Karinës dhe i kërkon ndihmë.

Melania i jep disa letra Adrianos dhe i kërkon ndihmë të nxjerrë nga burgu Letisian. Ajo i tregon që Mariana është plagosur dhe se atë mund ta ketë qëlluar Rakela. Adriano i kërkon të marrë armën me të cilën Rakela ka qëlluar Mariana.

Marianës dhe ajo i kërkon që Ajo i thotë se Blanka është e pafajshme dhe se fajtore për gjithçka është Rakela. Ajo i kërkon të Të dyja ndahen me lot në sy nga njëra-tjetra dhe Mariana i thotë të bijës se Blanka do të ishte një nënë e mirë për të.

Horhe i thotë të ëmës se do të bëjë një udhëtim të gjatë, por ajo nuk pranon që ai të largohet duke i thënë se ka nevojë për të. Blanka takohet me Karinën dhe i kërkon ndihmë që Horhe të jetë në anën e tyre. Ndërkohë Melania merr armën me të cilën Rakela ka qëlluar Marianën. Kjo e fundit vdes me Kristobalin pranë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.