Seks në punë: Rregullat që duhet të ndiqni

Intervista - - SEKS -

fanatizëm rregullin «Jo seks në punë», ndërsa të tjera preferojnë t’i bëjnë më pikante orët e tyre të punës. Por kujdes, për të për disa rregulla. Megjithëse nuk ka ligj që e ndalon seksin në zyrë, këshillohet një minimum rezervimi, që të mos bëheni lolo e gjithë kolektivit. Gjeni vendin e duhur Janë me fat ata që zotërojnë një hapësirë të mbyllur, me një portë! Ata mund të tërheqin aty partnerin/en e tyre për një seancë të shpejtë seksi. Të tjerët, viktima të tendencës «sipërfaqje të hapura», duhet të shfrytëzojnë mënyra të tjera... Shfrytëzoni ndërtesën Kur të tjerët të mos jenë rrotull jush (gjatë drekës, në fund të komoditetin e një shtrati për të

- Tavolina e punës: Pasi të keni hequr dokumentet e punës (nuk keni dëshirë të zhubrosni dosjen - di i penetrimit që ofron lartësia e tavolinës...

- Karrigia: Ulur rehat në të - sitë e seksit oral dhe t’ia ktheni edhe atij me të njëjtën monedhë. Ju gjithashtu mund të «kalëroni» partnerin e ulur në një karrige pune, sidomos nëse ajo rrotullohet.

- Në dysheme: Ky është një vend klasik, që lejon të gjithë pozicionet. Megjithatë, kujdes nga fërkimi i tepruar i gjunjve me tapetin. Përdorni një pallto, një cohë për t’u mbrojtur nga këto gjëra të papëlqyera.

- Makina fotokopjuese: Një klishe e madhe! Në fund, të fun të parë jo seksi, paraqet të njëjtat përparësi si tavolina e zyrës. Tregohuni të pjekur dhe rezistojini tundimit për të fotokopjuar pjesët tuaja intime. Vende të pazakonta është momenti të vini në punë imagjinatën dhe të largoni frikën. Ju do ta shihni se kënaqësia do të jetë edhe më e madhe...

- Shkallët e shërbimit/ e daljes në rast rreziku: Këto shkallë janë të përdorshme, por rrallë përdoren dhe janë një vend ideal për të kënaqur një dëshirë që s’pret. Përgatituni për shumë akrobaci.

- Ashensori: Vendi i ngushtë, dhe detyrimi që të veproni shpejt marrin pjesë në suksesin e kë - tin e një seksi të shpejtë. Kujdes mos bëni shumë lëvizje, nuk keni dëshirë të rrëzoni ashensorin! Zgjidhni partnerin e duhur I bukur, inteligjent, xhentil, zbavitës, i pasur dhe shumë i dashuruar... Kujdes, i dashuri që keni zgjedhur në punë, nuk duhet vetëm dhe ekskluzivisht t’u përgjigjet këtyre kritereve. Mundë- sitë e zgjedhjeve janë pa fund. Partneri zyrtar Partnerin e keni edhe koleg ndryshoni rutinën, duke i lënë njëri-tjetrit takime të nxehta brenda ndërmarrjes. Një partner kalimtar Stazhieri (më i madh në mo - marrje tjetër dhe që nuk do të qëndrojë gjatë aty është kandidati ideal. Me siguri ai nuk do t’ua tregojë ngjyrën e mbathjeve tuaja kolegëve të tjerë kur të keni pushimin e drekës, disa javë më vonë... Kolegu Ju bashkëpunoni në mënyrë të shkëlqyer me njëri-tjetrin dhe, duke qëndruar me të tetë orë në ditë, sigurisht që ai nuk ju lë indiferente. Atëherë, pse të mos e bëhet fjalë vetëm për një dëshirë kalimtare, mendohuni mirë përpara. Kjo mund të ndikojë në marëdhëniet tuaja profesionale dhe njëri nga ju mund të ushqejë ndjenja të njëanshme për tjetrin...Në këtë rast, situata do të ishte dramatike!

prej jush

Terren i rrezikshëm. Raportet hierarkike zakonisht nuk përputhen me marëdhëniet seksuale. Megjithëse eksitimi është i madh kur mendon se do të thyesh diçka të ndaluar, apo kur ushtron pushtetin tënd, është mirë të evitohet seksi me këta persona. Akuzat për ngacmim seksual ose se ke shkuar mund të dëmtojnë karrierën dhe besueshmërinë tuaj.

Rregullat e arta të seksit në zyrë

kotë të hyni në gojën e thashethemexhinjve të zyrës.

- leve të nxehta me “seks- kole mund të përfundojë tek emaili i ndërmarrjes.

Shpesh, festat e organizuara në ndërmarrje apo seminaret shoqërohen me pije alkoolike dhe mund të degjenerojnë shpejt. Të nesërmen rrezikon të bëhesh më keq me dhimbje koke kur të zg shëmtuar të ndërmarrjes!

4. Mos u zhvishni krejtësisht gjatë seksit. Një këshillë e nevojshme në rastin kur ndonjë i paftuar të vinte papritur në vendin ku po bëni seks.

turp, por për t’u evituar fqinjëve një pamje tridimensionale të anatomisë suaj.

7. Mos lini asnjë gjurmë të asaj që keni bërë. Merreni prezervativin dhe hidheni.

- kur partneri juaj të jetë zhgënjyes, apo budalla, nuk ka pse ia thoni këtë të gjithëve. Kujtoni rregullin, mos i bëj tjetrit atë që nuk do të të bëjnë! Disa shifra - Sipas një studimi britanik, të e grave britanike mendonin se kolegu i tyre ishte seksi dhe kishin pasur marëdhënie seksuale me të.

- Një sit australian tregon se një australian në pesë ka pasur madhënie seksuale në punë.

- Të bërit seks në zyrë zë vendin e dytë për nja fantazitë e preferuara të francezëve.

- Sipas Loik Rosh, doktor në psikologji dhe autor librash, duhen mesatarisht 4 muaj për të gjetur një partner seksual në zyrë, - ditshme!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.