Dehu dhe ti...!

Intervista - - POEZI -

Se Ti, ndodhesh larg, shumë larg, e malli i mbledhur si një gur rëndohet. ku të gjej, të qetësoj këtë shpirt, dhimbja bredh udhë pa udhë . Vjeshta sjell shirat e erën e mushtit, tek mua zgjon ndjenjën e dehem si e “marrë” ky “gazi “im shkrepëtin në oshtimë

VJOLLCA KONI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.