Në fronin e perëndive

Intervista - - POEZI -

Vinte me jehon të këngës Kënduar nga Frashërllinjtë! Atje ku rrinë tre perëndi Në Frashër ku ka buruar Më përndriu labirinth i shpirtit Dorën i hodha Naimit O bukuritë e Shqipërisë Ndaj me gjuhë të hyjënisë shkroi Naimi penë artë! Që historia të përndrisë Në shekuj shqipja të rroi Ajo gjuhë e perëndisë! Si rrallë kush tjetër më parë Ndaj dhe sot e kësaj dite Këndohen këngët e tua Më përndrin si një yll drite Mbret i parë i rilindjes Gojë mjaltë i shqipes O Naim Shqipëria!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.