Ti...

Intervista - - POEZI -

Sonte qielli ka shumë yje Midis tyre gjendesh ti... Sonte yjet ndricojnë qiellin Aq të dua edhe unë Pjesë të shpirtit tim të mbaj Ti gjithmonë je muza ime Frymëzim në çdo detaj ! Ndodh cuditshëm të kesh ndjenja Dhe pse shpirtin se prek me duar Ndodh të duash dhe në heshtje Ashtu me ndodhi edhe mua! Erdhe ti mrekulli e bukur I tillë do të mbesësh ti gjithmonë Je qetësi e zemrës sime Heshtje e natës më shoqëron!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.