Pasion i çmendur

Intervista - - POEZI -

Dashuria ime e çmendur, më prit aty ..., kësaj dashurie do i përkasim ! Mos e lejo, ta shuajnë erërat parodike. E çmendura dashuri, marrëzia ime Më prit aty, dëshira ime e çmendur Bëhu adhurim, më prit siç unë të pres. Sepse ky pasion, brenda nesh i gdhendur Dhe dy jetë të tjera mundet që të pres !

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.