Pyetjet e reja

Intervista - - HISTORI NGA JETA -

-A mendoni se këto protestat e fundit kundër dhunës ndaj grave do e ndryshoj situatën në Shqipëri apo ne jemi popull që nuk kemi për tu bërë kurrë? Unë mendoj se jo. Gledisa

-Ne dashurojmë jo duke gjetur njeriun e përkryer por duke mësuar ta shohim në mënyrë të përkryer një njeri të papërkryer. Sa i besoni kësaj shprehje? Mua më duket si tallje. Merita

-Fjala e mirë, buzëqeshja dhe shpirti i bukur janë armët më të fuqishme për të bërë një jetë të paqtë. Ju si veproni? Unë besoj dhe veproj me këto parametra. Emanuela

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.