Lotaria amerikane:

Intervista - - SOCIALE -

(Vazhdon nga faqja 2)

Shteti

- - i intervistës për vizën emigruese - - ra Shpesh për më shumë informa -

- - të Bëra Shpesh për më shumë in

-

- - - - - -

- - -

- -

-

- - - Përzgjedhja e Aplikantëve - - - - - - - - -

- - - - -

- - -

- - - -

-

- - -

- -

-

-Shembull i Përmasave të

I - -

-

-

Rezolucioni dhe përmasat e Dimensionet mini -

Thellësia e Ngjyrave të Foto -

të Dërgohet -

-

- -

(VAZHDON JAVEN E ARDHSHME ME KESHILLAT PËR NJË PLOTËSIM SA MË KORREKT)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.