Dipali Pansare: Jam krejt ndryshe nga Pajali...

Intervista - - TELENOVELA -

Dipali Pansare është një aktore - në serialet “Të kam në zemër”, “Perëndesha” dhe “Devjani”, rol Më pas ajo interpretoi edhe në

- Ne shohim se ti ndryshon nga Pajali e ndrojtur dhe e turpshme. Mund të na thuash dy fjalë për veten? Kush është Dipali e vërtetë?

- - - -

- aktrimi, që janë dy gjëra kaq të ndryshme?

- - -

- aktore?

-

- Si u ndjeve kur more vesh se ta quaj këtë dashuri?”

- - - -

- Mendon se ishte një zgjedhje e mirë, apo do të dëshiroje të

-

- Ka ndonjë gjë rreth teje që askush nuk e di?

-

- Kështu ty po të pëlqen ky udhëtim që ke ndërmarrë në fushën e aktrimit. Po cilat janë planet për të ardhmen?

-

- Me cilin aktor/e ose regjisor/e do të doje të punoje?

-

- Do të pëlqente të luaje edhe në kinema?

-

- Një rol të ve[antë që do të doje të luaje?

- - -

- Si qe marëdhënia jote me Akshai Dogran, i cili luan rolin e

-

- Kohët e fundit ke interpretuar në një serial të ri që quhet “Agjent Raghav”. Pse e zgjodhe këtë rol?

- - -

- Çfarë gjëje do të doje të ndryshoje tek vetja?

- Të pëlqen të rrezikosh? -

- A i falenderon aq sa duhet të tjerët?

- -

- Mendon se gjithçka në jetë ndodh për një arësye?

- - - -

- Kush ka pasur më shumë ndikim në jetën tënde?

-

- Ndikohesh nga kritikat e të tjerëve?

-

- Cila është gjëja më e çmendur që do të bësh?

- Çfarë të pëlqen të bësh për të larguar stresin e punës?

-

- Para disa muajsh ti u bëre nënë. Si u ndjeve?

- - -

vazhdimin e serialit “Si ta quaj këtë dashuri?”, i cili tani quhet “Si ta quaj këtë dashuri 3”. Si po ecën ai?

- Si do ta përshkruaje veten tënde me një fjalë? - Ku e sheh veten pas 5 vjetësh?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.