5 arsye pse ndodh ngërçi

Intervista - - SHËNDET -

(dhe kur duhet të shkoni tek doktori)

në çdo orë të ditës dhe të - - - hmojë ta evitoni në të ard se cilat janë shkaqet që sh -

1. Dehidratimi - - -

2. Mungesa e kripërave minerale në trup

- - 3. Sporti i fuqishëm - - - -

4. Qëndrimi shumë kohë në këmbë, ose pa lëvizur

- 5. Ilaçet - -

Kur duhet të shkoni tek doktori

- - - - - - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.