të cilët duhet të hiqni dorë

Intervista - - SEKS -

ë ëhet më serioz, me përjashtim të ë mirë ëse ai është i ërgjegjshëm dhe ka frikë të lidhet seriozisht, lar ë ende dyshime për të është i thjeshtë ë kjo listë ë cilët ë ndahesh para moshës ç është thjesht një pasi ka edhe përjashtime…

1. Djali që i pëlqen mamasë suaj

ë ç ë ë Ç ëhet fi ë ë vini në punë ë ënë në ë Është rrë

2. Djali me të cilin het » të martoheni

është - vitë ë - ç ëtë Kë ë - ë ë ë më të mirë ë ë më të mir Kë - ë ë të tërë ë është se nëse ë ë - ë ëherë më mirë mos e bë ë ë ë e tërë

3. Djali që ka frikë nga lid- « du- hja

ë ë ë ë ë ë në ëtë çë ë ë ai është ë ë ë - ë ë ë ë ë

4. Djali që ka akoma mendjen e një 18 vjeçari

ë është ç - ë ën ës në fushë ë ë ëç është ç ë ë Por më ë është ë zbavitesh ërë punë ë

5. Djali që nuk mban dot një punë për të qenë

ë ë shumë ëra të pë ë ai është vërtet i zoti në shtrat! ë arrin të ë ë punë për të ë ë ësohesh pë ëtë ë ë ër ë ë ë punë ë pas ta përzënë ëtë më mirë të

6. Djali që nuk ka një krevat të vërtetë

Është ë ë ë ë së ë mbushë ç ë ër të ë ë ë vete thoni se është ë ë ë - ër të ë ë ëherë ë ë ë - ë ëtë ë ë rrogë për të ë ë ë ë mirë ë është vonë

7. Djali me të cilin donit të ndaheshit kur ishit 20 vjeç

ë ë ë ë ë prishë ë ë të ë ë ë ë ë ë e sheh herë ç po të ë të ç ëm të ë ë pë ë bën pë

8. 37 specimenët që keni takuar në Tinder

ë ë ë ë të ë ë bëni atë ëm për të pë ë ë ë e së ës tashmë ër fat ënë!

9. Djalin nostalgjik viteve te fakultetit

ë ë vaz ë Bë ç ë ë të

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.