Si të bësh ndryshimin mes një pauze dhe një ndarjeje

Intervista - - SEKS -

të rrimë larg njëri-tjetrit për t -

dini si t -

Si të bësh dallimin mes pauzës dhe ndarjes? i

- - Cilat janë rregullat e pauzës? -

- i

i

-

« t

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.