Marlen Qelia: “Kënga ime”

Intervista - - MUZIKE -

Marlen Qelia, është një nga zërat më të njohur të muzikës popullore shqiptare. Ai është tropojan më origjinë, por kjo nuk e pengon që të këndojë këngë nga të gjtiha trevat shqiptare. Kënga e tij e tij e fundit, e shoqëruar me klip “Kënga ime” duket se është pëlqyer shumë nga publiku dhe ai është shumë i kënaqur nga kjo pritje e publikut.

-Marlen, ti vetë je tropojan, megjithëse këndon këngë të të gjithë krahinave, apo jo?

- - -

- Kur je takuar për herë të parë me muzikën, dhe pse ndoqe rrugën e asaj popullore, tabanin e muzikës shqiptare?

-

- “Kënga ime” është videoklipi yt më i ri. Është pritur mirë nga publiku?

-

-Ndërkohë, kemi parë që ke më tepër bashkëpunime sesa projekte solo. Mendon se janë më frytdhënëse?

- -

- Sa e dëmton turbo-folku tabanin e muzikës popullore shqiptare?

- -

-Ti këndon “live” çdo natë. A nuk është e vështirë ta përballosh këtë?

-Ti këndon edhe nëpër dasma. Si ishte kjo verë për ty në këtë drejtim?

- -

-Përveçse një këngëtar i mirë, je edhe prind. Na trego pak për anën familjare të Marlenit…

-

-Ma merr mendja se në një treg ku këngëtarët janë të të mungojë. Ti vetë si i ke marrëdhëniet me kolegët?

-Nëse të them që intervistës sonë i erdhi fundi, ti si do më përgjigjeshe?

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.