Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-A mendoni se do të zhduket ndonjëherë kon prindërve? Unë mendoj që asnjëherë nuk do ketë zgjidhje mes tyre nëse do përballen ashpër dhe jo

-Si mendoni sistemi i vlerave në shoqëri është i vjetër apo shoqëria është deformuar? Shoqëria jonë është deformuar së tepërmi mendoj unë. Azgan

- është - Azem

Albano

Murat

- Vera

- m pasurohen më shumë pasi trashëgohen! Donika

- - Sulejman

rsa sistemi po - Brunilda

- - - - Astrit

-Si mendoni a është i mundur emancipimi qytetar i njeriut apo ai mbetet një iluzion? Në kohët e sotme do thoja që mbetet një iluzion. Senada

ëherë ë ë e tërë për të bërë ë reformë - Sulejman

- - ëzit të eman - Laura

- - -

ëherë ë pë ëri ë ë - është ë është ë ëzim pa ë ë ë - ër ta bërë të ë Ylli

-Si ia bëni kur gjendeni në një bisedë me njerëz që shtiren sikur janë tepër të zgjuar, pra dinë gjithçka, por në të vërtetë nuk dinë asgjë? I kushtoni rëndësi apo ia bëni telefonin dhe luani me nervat e personave që kujtojnë se janë qendra e botës. Blerim

- Esmeralda

ë ë ë ë! Gentian

ë Klejda

Kanë Ornela

ë ë - Ervina

- Kjo temë është për të martuarit. Si ia bëni ju që rrini pa limit në orët e vona në Facebook apo në rrjete të tjera sociale që mos të lindin Amelia

- Shumë vetëm Jona

- Alda

- ë ata ë ë në Jolanda

- Pasë ë Aleksandra

-Për mua është ë ë shërbim në punë ë natë Kujtim

- Nëse do t’ju thonin që vdisni tani… Gjëja e parë që do të bënit cila do të ishte? Unë do fshija bisedat e telefonit. Romina

Flora

Besa

Stelina

- Gerta

Arianita

Ronaldo

Deana

Marsel

Vilma

- Martesë apo bashkëjetesë? Si mendoni që është më mirë? Unë mendoj që më mirë është bashkëjetesa kështu ke mundësi ta njohësh dikë më mirë përpara se të martohesh. Rovena

Dhurata

- - Fadil

- Romeo

- ë Aida

në Xhuli

Merilda

-

Arjet

-Pse femrat e bukura preferojnë meshkuj jo simpatikë? Unë mendoj se çdo çift duhet të përshtatet në paraqitje. Habitem që shoh çifte me ndryshime kaq të dukshme në aparencë. Gerta

Elvira

ë ë - ë s Ani

- - Adriana

- Kozeta

- Arjan

- ë ë ë të pashë ë zemrën ë Kujtim

- Xhesi

Tina

-Nëse ju fton një mik facebook-u për drekë ose për kafe (kjo varet nga ekonomia) si do vepronit, do shkoni? Unë mendoj që varet nga arsyeja që do më shtynte për ta takuar. Megi

- Bruna

- Luljeta

Emanuela

Ergys

të sa gishtat - Lindita

Ina

Albi

vëm ne vetes tonë Ambra

Bujana

Vjola

Suela

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.