Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Si mendoni, pse duhet biseda familjare? Përderisa ekziston fjala familje duhet të ketë edhe bisedë sepse ka disa rregulla që s’mund ta evitosh bisedën. Elsa

-Pse prishen martesat? Unë mendoj që njëri nga partnerët bë ës. Briken

-Ç’mendim keni për epokë ësuesin? Unë mendoj që pavarësisht se teknologjia ka përparuar prapë shpjegimi i mësuesit ngelet i pazëvendësueshëm. Ajla

-A mund të shmanget “humnera sociale”? Unë mendoj se është e pamundur nëse do vazhdojë të vihet pasuri pa punë dhe suksesi të arrihet me intriga. Miranda

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.