Pyetje për instruktorin Lodhem shpejt

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje Skerdi jam një vajzë 30 vjeçe dhe prej shumë kohësh frekuentoj palestrën pasi më pëlqen shumë të kujdesem për trupin tim por këto dy muajt e fundit po më ndodh diçka. Po kaloj një periudhë stresante në jetën time dhe nga akumulimi i këtij stresi unë kam ha shumë dhe të gjitha ushtrimet që unë bëj në palestër shëndet i tepruar, gji më zgjerohen vithet dhe nuk mbushem dot me lodhem që në 20 minutat e para. Ju lutem zgjidhjeje më jepni.

Skerdi Pasha instruktor, Royal Fitness Club, Rruga: Theodor Keka, Unaza e Re pranë Astirit. Numër telefoni: 0695445228:-

çfarë

Përshën ë mirë - Kur ne pë - ë stuata stresante i ë ëruar simpto Por ë ërohen streset në ërohen me mungesë ëto të ë rastet më të vështira pë ë ë ë bë - tivitet në ë ë më ë ër të pastë super. ë të ofron ë ë ë shumë - suse pë Do të ë ë breg të ër ë ë. ë ë ë ë bë ë në ë ë - ë ë e shtunë Pë sa të ësohesh shpirtërisht në ër sepse ambienti ë mirë për të - ë - - pasi është ë ë - ëmbë - - ë është të shëruar. - është - ë shëron veten. Pra pasi të - ë - ë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.