Përgjigjet psikologia Lorela Garuli Si t’ia themi që

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Përshëndetje! Unë kam një makinë BMW viti 2005. U bë një javë që mezi më ndez ose dhe nuk ndez fare. Desha të komunikoj me Ervinin, si specialist i automjeteve se cili është problemi i makinës time dhe çfarë e shkakton atë?

Përgjigjet, Ervin Demiri, drejtor i Auto Servis Besland, Rr “At Zef Valentini”, pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Doganave, Laprakë, Tiranë, +355(0)42236711, 0682020991, beslandshpk@ gmail. com: - ta është - për - Është

E dashur psikologe, kemi një problem të madhe. Në jemi një çift nga Tirana që po shkon drejt divorcit. E morëm këtë vendim bashkarisht me partnerin sepse marrëdhënia jonë prej shumë kohësh ka probleme serioze, mosmarrëveshje, zënka, keqkuptime, mërzi. Ne kemi një vajzë të vogël 10 vjeçe dhe nuk dimë si t’ia themi që do ndahemi sepse nuk dimë se si do e presë këtë lajm . Ju lutem na jepni një mendim. Faleminderit

Lorela Garuli, psikologe, email lorela_garuli@hotmail. com: ç - është burim - është është çfarë po - ë - është - - - është - është - - është - - - ç - - është - ç është - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.