Ditari i Edi Ramës

Intervista - - HUMOR -

Sot është e dielë. Ora po shkon dy e gjysëm e natës, por unë ka zënë kjo viroza e stinës dhe ka shtuar në peshë. Po mundohem nuk di ku e kam lënë DVD-në.

Nesër herët në mëngjes nisem për në Amerikë. Punët nuk i kam mirë këtu. Nuk po më lenë rehat - basadori amerikan rri rri dhe e turbullon situatën. Nuk e kuptova pse ju desh të deklaronte ashtu nga di dhe e njeh situatën me kohë. Nuk më duken shënja të mira dhe kam frike se mos Trump më bën ndonje të pabërë. Duhet urgjent të takoj Babain (Sorosin) dhe të marr Do jete rrugë e lodhshme, por nuk më shumë nga Lu-ja është fakti se më vonë dolën të vërteta dhe për këtë ai ka biseduar me Lu-ne kokë Linda kishte dalë dhe kish lënë një pusullë ku më shkruante se trahananë e ke në mikrovalë. Kjo e ka mëndjen tek trahanaja kurse unë kam parë gjithë natën ëndrra me amerikanë. Balla më dërgonte sms dhe më thoshte se sot kemi mbledhjen e grupit për të vendo zgjedhore. Debili… kujton se po më rreh më mua për reformën zgjedhore. Balla kujton se kam nerva akoma unë të bëhem prapë Gramozi i paska rënë disa herë telefonit tim. Sot kam lënë takim me të tek zyra e tij. Kisha harruar ndezur gjithë natën DVD dhe po ketë me se të merret.

- suar nga deklaratat e Lu-së. Kishte dyshimet e tij si komunist i vjetër Nisu urgjent më tha tek “Babai”. Lajmin mbaje të fshehtë dhe po u mor vesh thuaj se vajta për një vdekje. Lutu gjatë gjithë rrugës është në vaktit dhe e hëngrëm dhe ne. Jam shumë konfuz. Dhe Endri sikur e ka humbur busullën fare. E martë: - këtë herë pata një ndjesi frike Mendoja vetëm Berishën gjatë - gjova kur fola në tel m’u duk i status në facebook sikur jam në ngushtë e informon mbi lëvizjet ai e mori vesh vendndodhjen time dhe e hodhi tek Syri i tij. Po pres të bjerë telefoni dhe të shkoj te Baba.

bëhet nuk po e vras mëndjen më. Nisem për Tiranë pas një ore. Me vaftë mirë udhëtimi. Linda nuk E mërkurë : Dhe bytha e Fugës nuk kish dalë të më priste Akoma nuk ka ardh në zyre dhe më thotë se jam duke paguar dritat dhe po vonohem se ka shumë radhë. Nesër ka dhe parlament. dhashë porosi mos lëshonte pe në rregullore dhe mundësisht të vizita ime e fshehtë në Amerikë. djalin duke luajtur kukamfshehtas. Nuk më ka lënë gjë dhe di të fshihet më mirë se unë kur isha i mjaltë më bëri shumë mirë për zërin. Po dal pasi te puth familjen.

fjalën. Basha m’u duk më i egër sot, por unë nuk iu përgjigja me të njëjtin ton. Kështu e kam porosi nga babai.

Në orën 15.30 thirra kryeprokurorin në zyrë dhe e pyeta në - gjë nuk ka për të ndodhur, po th po lëvizim kundra krimit. Vota e po i imi. Sot do iki herët në shtëpi. Më ka vajt mëndja për fasule dhe i thashë Lindës te ziejë një dorë. E premte: jo në Lloto sport. E kishin fotografuar Anetën duke pirë kafe me më besim as tek nëna jote. Thane se i kishte fotografuar Fatbardh shtëpi. As telefonin nuk ma hap. Më duket sikur i kam kundra të gjithë…të gjithëëë…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.