Lulzim Basha:8 vjet ikin shpejt

Intervista - - HUMOR -

Këtë ë ë ë ë ë - ë - ë ë…

Kaso Kosa

dokumentoj vjedhjen e zgjedhjeve dhe do i

ata ky klani Noriegës. Ky ka blerë dhe Lunë, - dhjeve. Ma kanë pas me të futur të gjithë….

për çfarë folë

atë rrugë dhe një foto mezi e bëmë. Nuk ishte ashtu si e mendoja o Kaso vëllai se, po ta them them. Drejt me thënë unë vajta të takoja Soro më priti.

dhe s’ke marrë vesh fare si funk dikush shan dikë, mos e beso. Ja, a deklaratën e tij dhe në fund Trump ma

ë çfarë

- Ah, kjo është të brendshëm të partisë. ëë - Do t’i shpartalloj Kaso. Deri në janar dhe

unë tek Peka. Më sulmo i thashë, më sulmo…

është

- lisë dridhen të tërë… më tha se… parë Kaso, ke për të parë. Shkumë nga goja kam - të të ë - - Po, e vërtetë është Kaso. Shumë e vërtetë. Kërkoi të më takonte dhe unë i thashë të më presi tek lokali në ballkonin e selisë dhe e shiko takohej. Mendova mos kishte Kaso, të betohem. me ty. - Nuk e takova fare. E lashë të priste atje dhe vetë dola nga ana tjetë e kuvendit. Nuk takoj më njerëz kundërshtarë të mitë. Janë bërë të paparë. Janë bërë të frikshëm Kasooo… -

-

- Ai nuk e ka të gjatë o Kaso. Mbaje mënd këtë. Nuk ka për ta zënë dhjetori aty ku është. Pa prit, mos e ka thënë Berisha këtë shpreh -

- Shumë mirë

kujtoje, por s’të rri goja rehat ty. Kam ca ku - bë si një stacion takimi dhe po t’i pyesësh tani dhe për këtë hahahaha…

- Degjo Kaso. Të jetë për mua dhe 20 vjet PD nuk vjen në pushtet. Por mua në pushtet Kam ngrënë dy herë drekë në Bllok me të dhe dhe drekat ai i pagoi… Dhe dëgjo këtu. Dua Amerika dhe Lu pregatisin Bashën për në krye - Po kush beson të vërteta këtu morë derdimen. Bëje si të them unë dhe eja merr shpërblimin…

Dhe mua do më shikosh Kaso, do më shi

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.