Akili i thotë së shoqes se do një grua tjetër

Intervista - - TELENOVELA -

Dafne shkon të kërkojë Anastasinë në shtëpi, po e gjen portën gjysmë të hapur dhe mbi tavolinë dy plumba. Ajo njofton menjëherë Diamantin për këtë. Aty vjen edhe Melina, por Dafne nuk ka kohë t’i Diamanti i thotë Mateos të shko presin në rrugë Anastasian. Ata i marrin asaj armën dhe asaj i bie - - do të shkojë të takojë Vasilikinë. Kësaj të fundit i bën prapë një

Evridhiki merr ne telefon Mateon, sepse nuk lidhet dot me Akilin. Ai i thotë se është në një takim pune. Ai takohet në bregdet me Melinën, ndjenja për të dhe ata puthen. Ai ditë në Kretë dhe do ta takojë. Dafne i tregon Konstandinës se ka parë Akilin të puthet me Melinën. Mateo lë përsëri takim më Marko - Mateo ndjek nga pas Anastasinë t’i shpjëgojë se e prishi lidhjen e ajo nuk e beson dhe ia thotë këtë - fon Mateon dhe i thotë se në asnjë mënyrë nuk duhet t’i thotë të vërtetën Anastasias.

Melina shkon përsëri të takojë Akilin, por aty vijnë disa burra të armatosur. Akili lufton me ata dhe shumë shpejt dëgjohen sirenat e policisë. Melina i lutet të largohet - na ndodhet në stacionin e policisë dhe shkon atje me Dafnen, të cilën Njerëzit e armatosur i ka vënë Minai të ndjekin makinën e Vasilik të dashur. Ndërkohë Dafne i thotë me Akilin dhe ajo i lutet të mos ia tregojë kujt. Minai merr vesh makinën e saj, por Melina. Melina ka probleme. Diamanti përcjell Akilin në aeroport, por ai sapo largohet Diamanti, kthehet dhe merr për testin e ADN-së. Vasiliki i tho e armatosur, por ajo thotë se ai do Melina i telefonon Akilit dhe ai i thotë se nuk është larguar nga Hania dhe se e pret në hotel.

Dhimitra ka ftuar Andonin për darkë, por në shtëpi vjen Nekta me Markon dhe i kërkon të shkatërrojë gjithë prodhimin e tyre të verës. Andoni hedh një lëng nëpër Melina takohet me Angelikinë donte të martohej me të. Më pas ajo i thotë se para tre vjetësh ishin takuar përsëri në Athinë dhe kishin kaluar natën bashkë. Kur kthehet kërkon të mos i afrohet. Diamanti ka bërë me kryetarin e bashkisë, duke thënë se Ali Pashai kishte marrë pjesë në luftën e Kretës. Dy ta dalë nga hoteli dhe lajmërojnë - cënon. Edhe Dafni merr në telefon Akilin dhe i thotë t’ larg Melinës. Kjo e fundit merr të takohet atje me Akilin. Dafne i kërkon Konstandinës të marrë armën e Anastasisë. Ajo rrëzohet në rrugë dhe Marko e ndihmon të ngrihet, por sheh edhe armën në

Mateo sjell ndërmend momentin kur Diamanti i tha se anullohet dasma e tij me Anastasinë. Ai i thotë Andonit se nuk do merret me verën e vjetshme, por me atë të sivjetshme. Evridhiki ankohet se Akili nuk e merr në telefon dhe Kristina përballet me Nektarion dhe i thotë se nëse nuk divorcohet do të ndahet prej tij. Melina takohet me Akilin në shtëpinë e Vasilikisë dhe i sheh ai nuk e beson dhe niset për në Athinë për të bërë testin e ANDsë. Minai bëhet gati t’i bjerë ziles, por Dafni nuk e lë, duke i thënë se teatrale. Ajo i bie derës dhe i gjen Melinën dhe Akilin së bashku. Konstandina i thotë Dafnit se ai burri nga Selaniku kishte pyetur për të dhe mbase është një klient i vjetër i saj. Angelikia kërkon nga vajzën e tyre.

Akili shkon në aeroport për t’u nisur nga Hania, por aty takohet - hen nga Athina. Ai u thotë se ka ardhur të takohet fshehurazi me është takuar me Angelikinë dhe - os dhe Anastasia kujtojnë njëritjetrin. Mateo këshillon Evridhik Akilit sepse do ta humbasë. Kjo në telefon me dikë dhe kur ai futet në dush, e merr. Në anën tjetër të telefonit përgjigjet Melina. Akili me të. Një nga klientët e vjetër - fon në sy të Diamantit, por ajo i thotë se është punëdhënësi i saj me Melinën dhe ajo, e penduar, i thotë Akilit se nuk do të ketë të bëjë më me të.

ka të dashur duke i treguar për vënë ai. Anastasia merr në tele kishte bërë shantazh, por ai e mohon këtë.

Akili bëhet gati të shkojë përsëri në Kretë, megjithëse Nektario e këshillon të mos shkojë. Melinës dhe i thotë se ka të dashur. duke i thënë se e ka akuzuar kot të ta marrë në telefon. Ndërkohë Melina takohet me Dafnen dhe kjo e fundit i lutet Konstandinës ta fshehë Melinën në shtëpinë e saj. kush është i dashuri i Melinës, por ajo mohon se ka të dashur. Andoni takohet me Anastasinë, e cila i vijë, sepse i ka dalë një punë, por ai i thotë se dëshiron të pijë një burrat e armatosur, por ai i thotë se Minai i ka marrë vesh gabim

Dhimitra i thotë gjithë familjes se Melina është me Dafnen dhe i thotë t’i kërkojë të falur asaj nga ana e tij.

Ajo kthehet në shtëpi dhe kërkon para Markos. Melina i lë mesazh Akilit të mos e marrë më në telefon.

për t’u nisur dhe i thotë Evridhikit tjetër.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.