Dy çiftet kalojnë muajin e mjaltit në shtëpi

Intervista - - TELENOVELA -

Kushi vazhdon të irritojë Arnavin atë. Ajo grindet me të se cili do të zërë i pari banjën. Më pas ajo zë një pjesë të dollapit me rrobat e saj dhe kjo nuk brenda në dhomë. Ndërkohë Manorama torturon Pajalin, por Akashi e dorën e Kushit, por ajo i shmanget. Kushi vë gjithë gjërat e saja në dhomën e Arnavit. Ajo vë posterin e një aktori bollivudian në murin e dhomës. Ajo zë krevatin e tij, duke e pas i pret ujin kur ai është duke u larë -

- jnë atë sepse do të marrë pjesë në një garë fustanesh moderne. Ndërkohë Pajali e mbron dhe e inkurajon atë të marrë pjesë në garë. Kushi gatuan shumë gjellë për kolegët e Arnavit -

dhe i tregon djepin e bebes, të zbuku Arnavi kthehet në shtëpi dhe zbavitet porosisin si një biznesmene e vërtetë.

Shami zemërohet me Arnavin se ka ndaluar transfertën e parave në dhe punonjësit e tij e falenderojnë për thotë Arnavit se po përballet me humbje për shkak të kësaj. Arnavi i bërtet Kushit se po dëmton imazhin e tij, - rin e kantinës të ankohet dhe i vjen punonjësit e vet të mos porosisin Kushi do të bashkëpunojë me të.

Arnavi kthehet në shtëpi i nga veshi, por asaj i del në krah An - dit dhe ble një orë të shtrenjtë me paratë e saj. Arnavi grindet me Kushin i fundit dëgjon fshehurazi bisedën grindjen. Kushi dhe Arnavi e fshehin ndan idetë e saj për garën e fustaneve me Manoramën. Nani u dhuron të porsamartuarve bileta avioni për muajin e mjaltit, por Arnavi e anullon udhëtimin.

- mojnë shtëpinë në një hotel ekzotik. kërcejnë. Arnavi dhe Kushi mbyllen në suitën e tyre të muajit të mjaltit, pa telefona dhe elektricitet. Arnavi për një shkrepse për të parë në errësirë, por laptopi i tij merr zjarr dhe Kushi trembet.

Arnavi dhe Kushi luftojnë secili për të fjetur në divan, por në fund bien dakort ta ndajnë. Kushi ndez një spirale kundër mushkonjave dhe tymi e bën Arnavin të humbasë zërin. Më vonë, të gjithë habiten kur Kushi ar - të interpretojë fjalët e tij. Ndërkohë, Shami ndjen se Arnavi ka një plan kundër tij. Shami kontrollon dollapin thotë asaj se po kërkon rrobat e tij. Ndërkohë Kushi mëson se klientët e rinj të Arnavit janë mashtrues duke i i telefonon policisë dhe ajo i arreston. Më vonë, Kushi i kërkon Arnavit ta falenderojë atë.

e Arnavit të parkuar në një vend të ndaluar. Ai i kërkon Kushit patenten. shoferi. Më në fund ai pranon, me Ajo i bën dhe Arnavi i tregon patentën policit. Pajali e ndihmon Manoramën të mbajë një fjalim në anglisht, të shkruar me shkronja sanskritisht. Më vonë Kushi i shëron zërin Arnavit me i dha recetën. Më pas ai zbavitet kur të larguar gjurmën e tymit të spirales. - - cënon Arnavin me një thikë në sy të Manorama akuzon Kushin, por Nani i del në mbrojtje asaj. Pastaj Arnavi të Kushit dhe ajo i kërkon atij llogari.

Kur Arnavi dhe Kushi grinden përsëri, Nani e detyron Arnavin të fustaneve. Shami përsëri kontrollon dollapin e Arnavit. Arnavi dhe Kushi kalojnë disa momente romantike së bashku. Më vonë Kushi harron ske -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.