10 mendime që të gjithë kanë pasur gjatë seksit (të paktën një herë)

Intervista - - SEKS -

ë kur u krijua bota, meshkujve dhe femrave u është dashur të bashkëjetojnë për të mirën e species sonë, por që kur homo sapiens hapi gojën për të folur, gjuha e meshkujve dhe ajo e femrave kanë marrë dy rrugë evolucioni të ndryshme. Fakti që të njëjtën gjuhë nuk do të thotë se i japim të njëjtën peshë fjalëve, as që ato kanë të njëjtën domethënie. Literatura, kinema , piktura, çdo formë arti është plot me shembuj keqkuptimi mes burrave dhe grave. Për këtë arësye në marëdhëniet me seksin tjetër nganjëherë është mirë ta mbash gojën mbyllur, sepse, për një bashkëjetesë të mirë, nuk janë aq fjalët, sesa domethënia e tyre ajo që ka rëndësi... Të gjithë, si burrat, ashtu edhe gratë, ka pasur situata që i kanë menduar gjërat për të cilat shkruajmë më poshtë. Ja cilat kanë qenë ato:

1. ë ishte ë

Ai dridhje më shumë, një kontraktim më i ëm. Një burrë në shtrat është gati të bëjë gjith ka për orgazmën e partneres së vet. Pavarësisht nëse do të shkojë më pas t’u lëvdohet shokëve të vet, apo jo, një burrë zbret në fushë gjithmonë për të bërë gol... Pak rëndësi ka nëse topi është futur vërtet në portë apo jo, mjafton ekzaltimi.

Ajo Dhëmbët ë shtrëngohen, sytë ë zgurdullohen, fytyrë e kontraktuar, sa ai duket si një aktor Hollivudi... ë luan në “Planeti i majmunëve”. Këtë ta Ai Një gjoks i mbushur, të pasme prej modele, gjatë seksit burri vështron do centimetër të trupit të partneres. Këto foto ai i ruan në mendje dhe i shërbejnë për t’u eksituar më pas.

Ajo E keni parasysh atë ë thoshte mësuesja e shtë i zoti, por nuk studion sa duhet Në këtë rast, është e kundërta i partnerit nuk mund të mohohet, por nuk arrin atë ë duhet. Në këto raste është mirë të shfrytëzosh kohën për të menduar për di ka praktike, si...“duhet të paguaj faturën e dritës”. për... Ai Burrit i pë shumë të luajë, sa do ë “ndjeshja” të mos mbarojë kurr shtë njësoj si në fushë, kur trajneri e thërret për ta zëvendësuar dhe ai bën sikur nuk dëgjon. Ashtu edhe në shtrat, kur arrin momenti, ai bën gjith ka për të akoma disa minuta.

Ajo Kur vrapon bashkë me Bolt është e vështirë të arrish e para në , por, për fat, në shumicën e rasteve gara është një vrap kokë më kokë. Pikërisht kur gruaja sheh se partneri i saj është përpara, duhet të gjejë forca për përshpejtimin e fundit. Ajo atëherë imagjinon sikur ka pranë Brad Pitin, ose të dashurin e parë, ë nuk e ka harruar kurrë, klasikë të nevojshëm për këtë rast... Jepi ... Ai Lëvizje prej skicofreni, krevati ë është gati duke rënë përtokë dhe pompa si në palestër. Njohuritë e para për seksin djemtë e rinj i marrin nga pornoja, ku përbërësi sentimental rrallë bën pjesë në skenar, kështu ë edhe në jetën e përditshme, në të marëdhënieve, ata veprojnë në të njëjtën mënyrë. Megjithatë, mos u ësoni, janë të rrallë ata ë mbeten në këtë stad.

Ajo Lëvizje sensuale, më shumë një valle barku në unison, sesa një matrapik. Kë ësia femërore nuk është (vetëm) shtje mekanike, por sidomos psikologjike. Edhe për vajzat ësht shtje , por i një zhanri tjetër. E keni dëgjuar “Ghost”, me Demi Mur dhe Patrik Suejz 5. marrë Ai dhe Ajo Kur arrin të mendosh “ta marrë djalli”, nuk ke farë nënkupton, situata është e ë. Në mënyrë , nëse shkopi i nuk bën punën e shkopit, nuk mund të ngrihet! Të dyja palët janë në sh- trat për të njëjtën arësye, prandaj të dy mbeten pas kësaj, por nuk duhet dramatizuar situata. E mbani mend O’Harën, tek “Bashkë me erën Nesër është një ditë e re. 6. E ë ë Ai Njeriut i pë rutina dhe rrallë e koncepton fantazinë në jetën e përditshme, vetëm nëse është një artist. E njëjta gjë ndodh edhe në seks, e vështirë të largohesh shumë nga 15 pozicionet e para të kamasutrës shtë pak a shumë si me një ari, të cilit i pël të hyjë në letargji në të njëjtën shpellë, me disa përjashtime kur hyn nga dera e pasme...

femërore. Për të ndezur pasionin e - uluese sesa të luash role, me një sigurohuni se jeni të aftë të për e parë). Të paktën pjesërisht... partneren për të bërë pazar, të dëgjosh shpërthimet e saj në telefon, nganjëherë 12 punët luajnë rolin e shlyerjes së një gabimi, si për Herkulin.

para teje me dhurata dhe makinë të modelit të fundit, për disa bien zilet e alarmit, për të tjera jo. Fakt është se kur një burrë bën shumë premtime dhe nuk i mban, zhgënjimi është i madh...

seks rutinë, ka momente kur ai mendon se i ka parë të gjitha. Por nuk është kështu dhe surpriza është pothuajse gjithmonë si

seks me partnerin e tyre, të bëjnë - të bëjnë seks në mes të natës, ose vetëm për vetëm dhe në këtë mo- sirtari (ose nga cilindri) lepurushin... e arrijnë të dy orgazmën në të e jashtëzakonshme, së pari sepse më të mëdha në botë dhe së dyti partneren para këmbëve, të dy vetëm një momenti i tillë mund të

mbrojtës të kësaj fjalë, pa zbritur më pas në nuancat e grisë.... primitive. Problemi është kur ai e ekzagjeron me sharje të ndyra - tonin...sipas tij.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.