Vitet flasin

Intervista - - POEZI -

Vitet më duken si minuta, Aspak mirë nuk tingëllon, Dikur shumë unë u luta, Për dikë që më s’dëgjon. Ndahen vitet,ndahen njerëzit, Ndahen se janë të detyruar, Disa të gëzuar,disa të mërzit, Nisin rrugën për t’u larguar. Largohen me heshtjen shoqëruar, Edhe asgjë nuk ka lezet, Pastaj mbetesh i harruar, Në këtë fjalë që quhet JETË. Vitet ,jo s’mund ti masim, Dhe pse mbushen me mall, Për një njeri të gjallë.

FIQERETE DERVISHI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.