Iljard Shaba: Verës nuk i thuhet “Jo”!

Intervista - - FAQE 1 -

-

:- Ndoshta jo - por arti im ka folur më shumë për mua.

-E kishe pritur që emri yt të

- pritur por kur më erdhi ftesa për një kompeticion kërcimi e prano gjatë performancave të mia kam ndërthurur dhe kërcimin por kuptohet jo atë profesionist. Këtu po trajnohem nga balerinë profesio dhe në performancat e mia.

-Vera është shumë kërkuese dhe bindëse njekohësisht. Jo lehtë mund ti thuash “jo” thjesht duhet - Fjorin nuk e njihja më parë partner në kërcim me të u informova rreth asaj dhe jam i lumtur pasi kemi mirëkuptim.

- -

-Jam tek e mesmja e artë, pak seriozisht dhe pak për tu zbavitur. Kështu do funksionojë më mirë.

- Mendoja se kërceja mirë më shumë.

- Të vërtetën, deri tani 2-3 sel -

- hja më parë dhe në këtë kompeti

-Cili është çifti yt

Ana është marrë më parë me kërcim dhe është në zhanrin e saj.

-

-Për Albin një 10 normale, për ka me ne, për Valbonën 10 është -

-

-Ne kërcejmë me profesioniste - mundshme.

-

-Më ka penguar disi me ora - librohem dhe s’më ka prishur asnjë punë.

-Nga e fejuara ime, ajo është fansja dhe kritikja ime më e mirë. Ajo është gjithmonë pranë meje

- emocionet për të dalë sa më mirë” i pre- dhe është e vërtetë.

- -

-Situata e javës së kaluar, dhe fjalët pozitive më bën të ndihem më i sigurtë në vazhdim.

-

shumë momente të bukura e gazmore me të gjithë kastin e përzgjedhur. Do më mungojë sigurisht.

pres. Fitorja është ndjesi dhe jo

-

projektet e mia muzikore.

-Oferta kam patur shumë por bashkëpunime me artistë të huaj janë tunduese. Sdi të cilësoj pasi kam shumë të preferuar.

-

-Kam zbuluar se është gjuha e trupit e shprehur në art dhe emocionet pa fjalë.

kursim... .

-Nuk mendoj se kam asgjë me shumicë por mendoj se nëse të kemi kjo botë do ishte më e mirë.

-Është herët për të folur për

-Nuk është herët. Kam plane të duhur. Duhet vetëm të prisni.

-Duhet të mos mendosh shumë. Duhet ti lësh gjërat të rrjedhin dhe Për të patur një jetë me dashuri ta marrësh në këmbim. -Duhet të mendosh shumë këtu vetes dhe parasë. -Ndërthurja e një jete me dashuri dhe para është sukses. Duhet shumë punë dhe shumë dashuri.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.