Eva Murati: Çfarë mbaj poshtë jastëkut

Intervista - - FAQE 1 -

- - -

- Jam partizane e së vërtetës! E mbroj edhe kur pasojat bien mbi mua, kë ë mos prit asgjë ë vërtetës!

ë pjesë e shumë pse mund te krijohen fërkime apo situata të ë përgjithësi ia kalohet mirë por “Kangur” është ë në ë ë të gjithë jemi të lodhur. Ndodh rrallë ë kimia e grupit të funksjonojë ë. Jam shumë e lumtur ë po punoj me profesionistë të fushës, po mësoj shumë ë ndjej të rritem profesionalisht, kështu ndihmoj veten dhe projektin.

- -

- Në ë në ë do bashkëpunoja me siguri do ta kisha humbur audicionin! Luan Kryeziu është një prej regjizorëve më të mirë, i vlerësuar në festivale prestigjoze të kategorisë A si Montreal Film ë janë ëndërr për shumë regjizorë në botë ë shkova symbyllur në audicion më bëri të jem më ët dhe të kisha më tepër vetbesim. “Fluturova” nga gëzimi kur m’u komunikua lajmi i pranimit tim në “Kangur” mbi të gjitha kur mora vesh pë ë të luaja. gjithë dita më kalon në Kjo përsa i përket kohës por nëse do t’i referoheshim metaforës të vërtetë të kangurit 100%. Kanguri është një kafshë me një veti të ë, ai e mban në të voglin e tij edhe pas lindjes është shumë i lidhur me të. Ashtu është personazhi kryesor në serial, detyrohet ta ndihmojë familjen e tij edhe në një moshë të madhe e kushte të vështira.

-

-Të dy duan impenjimin dhe parapërgatitjen e vet. Xhirimet e ë më impenjative sigurisht të duhet të ë mendërisht pasi duhet të dalësh nga vetja dhe të luash dikë tjetër. Televizioni të jep adrenalinë tjetër.

-Nëse ky trinom bëhet bashkë atëherë është situatë perfekte. Sigurisht nuk është e lehtë të ndodhë, jeta nuk është “rozë” dhe situata të tilla ka pak por e rëndësishme është të jesh i lumtur dhe të ndihesh mirë me veten, ë të rregullojë pjesën tjetër.

- Je supersti

-Deri diku, mendoj dhe për ë ë njeriu e bën vetë fatin e vet, e besoj këtë por nuk ë ndërroj rrugë nëse ë gjërat nuk ecin si duhet. Pë ë sigurisht por nëse Zoti, fati, universi ta mbyll një derë por një arsye është sepse nuk je destinuar t’a hapësh, nuk është fati yt, prandaj duhet të investosh veten dhe kohën tënde diku tjetër.

-Jam një vajzë ë ëndroj besnike parimeve të mia, nuk tundohem lehtë. Karakteri i fortë nuk ëndruar në shtëpi e duke mos patur asnjë ë në jetë, mendoj se kam bërë zgjedhjet të cilat i kam gjykuar si më të duhurat përgjatë viteve të mia.

të thotë për ty të

-Edhe pse thuhet se e bukura është e njëjtë e bukur për të gjithë unë do mbroja më tepër tezën se bukuria është ë është e bukur për mua nuk është për dikë tjetër dhe kjo varet nga këndvështrimi ynë për estetikën, ë - jmë të bukurën.

-E vështirë është t’ju pë të gjithëve, të kë ësh të gjitha gustot dhe sërish të ruash origjinalitetin tënd. -Momentalisht asnjë ditë e imja nuk është e njëjtë me tjetrë ë mbarova diplomën jam më e lirshme për t’ju përkushtuar anës artistike përpara se të ët e ndeshjeve i dedikohen plotësisht ë Sport ë oraret të ngjeshen edhe më tepër.

-

-Mendoj se të gjithë njerëzit kanë nga ato “mendimet e vogla” të pakëndë ë shpesherë kthehen në bezdinë ë përbëjnë kompleksin të cilat duhet ti mbajnë për vete dhe jo ti ndajnë me të tjerët

ë ë mënyrë për të zbrazur celularin nga fotot e tepërta, për lirim me- morjeje pasi unë kam shumë foto të tilla por pashë se njerëzit ishin të lumtur, i pë ë dhe pse jo të dilnin me buzë fotot e mia pastaj janë një lumturi e madhe! E falenderoj përzemër ë i shkon mendja të hulumtojë ndër fotot e mia për të gjetur ato me “material memesh”. Janë të paparë!

-Kur puna, mundi dhe talenti marrin vlerësimin e duhur.

- Ekstremiste, njoh të bardhën dhe të zezën, jo grinë.

ka disa banorë të përhershë Parfumin, antidjersën, letra të la - terial (jam maniake ta kuptoni) dhe okitask për dhimbje koke.

-

-Mendoj se gjithkujt në të caktuara të jetës së tij, e rëndësishme është të mos ë kam fatmirsisht ma jep këtë gjë prandaj shpeshherë kërkoj të kundërtën.

- shtë ë varet totalisht nga natyra e takimit. Nëse është takim pune absolutisht në orar, madje pë ë shkoj përpara ë të mund të ambjentohem me mjedisin rrethues. Njerëzit nuk e vlerësojnë atë ë ndodh në prapaskenë por për mua është shumë e rëndësishme për t’i patur gjërat nën kontroll. Pastaj nëse është ta ë e mi shndërrohem në një person komplet tjetër. Nëse po dal pë stresin e të bërurit gati, mund të vonoj edhe 1 orë nga orari i lënë

-Duhet të falenderoj gjenetikën në këtë pikë! Pë ë bëj një jetesë sa më të shëndetshme, të ha fruta, perime mbi të gjitha të jem në aktivitet të përhershëm pasi kohë për palestër muk mund të gjej. - Momentalisht po, jam e - ritur e megjithatë mendoj se kam ende rrugë përpara, jam ende e etur, ëndrrat nuk vdesin vetëm nga mosrealizimi por edhe nga “zona e konfortit”.

-

-Në fakt kurrë nuk ndodh të lajmëroj për planet e mia, zakoni - hirimi apo në puntatën e parë të emisionit për të mbajtur suspansën.

spontane, nuk jam frekuentuese e rregullt e jetës natës pasi varem

ditët e sotme e gjen online duke tashmë kanë krijuar një perandori më vete. Jam e përditsuar me trendet e fundit por nuk e konsideroj domosdoshmërisht në modë apo e shtrenjtë. Sygjerimet më të mira mi jep motra ajo ka një nuhatje të e ndjek gjithnjë këshillën e saj.

- talisht poshtë jastëkut tim është - tastik nga shkrimtari pakistanez Mohsin Hamid.

-

-Hm, nuk jam e sigurtë, iu re në bazë të mbiemrit.

-Kjo e mësipërmja, e komshiut

- -

ë të gjithë ë e kanë ë shijuar këtë intervistë duke shuar disi kuriozi ë mund të kishit rreth asaj ë po ndodh momentalisht në jetën time. Falenderoj përzemërsisht të gjithë ë më ndjekin! S’do ju zhgënjej, së shpejti kemi projekte të mëdha (të cilat nuk mund ti zbuloj ende).

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.