Vazhdimet e telenovelave, në faqet

Intervista - - FAQE 1 -

Ajo i thotë se do ta vrasë dhe më pas do të ikë larg. Ajo e shpie Blankën para një varri të hapur dhe i vë revolen në kokë. Blanka i lutet të mos e vrasë sepse është shtatzënë me fëmijën e Eduardos. Hugo i thotë Eduardos - fonin e saj ku ajo thotë se Blanka është e pafajshme. Valentina i thotë Adrianos se Eduardo është djali i tyre, ndërsa Kristobali, dja - la. Ajo i kërkon asaj të mësojë gjithë të vërtetën para se ta vrasë. Eduardo nuk është djali i saj, ajo e ka dashur më shumë se të tjerët, pasi ishte fryt i një dashurie dhe jo i një nate pasioni si Kristobali. plagos me plumb në krah. Kristo thotë se nuk ka ndërmend të shkojë në burg. Më pas asaj i bie telefoni dhe ai dëgjon të shtëna dhe fjalët se ajo është në shtëpinë e saj. Adriano i thotë Eduardos se Blanka pret një fëmijë të tij. Ata kuptojnë se ato të dyja janë në shtëpinë e fshatit.

- sur t’i kërkojnë. Tita dhe Simona komisarit të policisë. Hugo i jep atij edhe regjistrimin e Tuerkos. Eduardo më në fund gjen vendin në kokë. Eduardo i lutet asaj të mos i vrasë fëmijën. Në shtëpi Eduardo futet në mes dhe goditet me plumb. Para se të humbasë - la del jashtë dhe merr makinën e policisë duke kërcënuar policët me revole. Ajo i thotë Adrianos të vuajë nga vdekja e Eduardos. i thotë se do të iki me anijen. Ajo thotë se do ta presë në ferr. Policia vihet në kërkim të saj.

- - set për në Europë. Blankën dhe - licia shkon në ndërmarrjen Al shkojnë edhe në port dhe ndërpresin daljen e ngarkesës prej tij. Ata pyesin Arnaldon se ku vendosin të hedhin kontejnerët - - fundon në fund të detit dhe ajo mbytet në të.

Kalojnë disa muaj. Të gjithë po festojnë ardhjen e vitit të ri. po festojnë së bashku. Në një tavolinë janë ulur Karina me Horhen, të cilët janë martuar, Simona. Kjo e fundit kërkon të motra me Eduardon. Në një tavolinë tjetër janë ulur Adriano me Valentinën, Domingo, Horhe dhe Kristobali, si edhe Hugo me të duartrokitjeve Eduardo me Blankën. Kjo e fundit është shtatzënë dhe ata sapo janë kthyer nga muaji i mjaltit. Hugo grindet shumë beben, daja apo motra. Kristobali dhe Eduardo kujto zgjodhi vetë fatin e saj. Aty vjen edhe Horhe dhe të tre vendosin të shesin vilën. Adriano falende familjen e tij. Adriano mban një fjalim dhe kujton gjithë ngjarjet Kristobalit për legjendën e puthjes së vitit të ri. Blanka dhe Eduardo shkojnë përsëri në vendin ku u puthën për herë të parë. Kur ora puthen me njëri-tjetrin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.