Eranda Libohova: Do doja hundë më të vogël

Intervista - - VIP-FB & INSTA -

Dihet tani mania e vajzave të ekranit për operacionet botëror. Këngëtarja e njohur Eranda Libohova e ftuar në programin “Një kat më lart”, është shprehur e hapur ndaj opercioneve plastike, duke thënë se kush mund të bëj të doj më trupin e vet. Ndërsa ka shtuar se edhe ajo do të kishte dëshirë të kishte një hundë më të vogël. “ kush është i lirë të bëj e vet dhe unë do të doja një hundë më të vogël, por kam frikë. Nuk kam frikë nga ndryshimet , por kam frikë nga anestezia”, ka thënë ajo.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.