Brenda shpirtit

Intervista - - POEZI -

Të mendoj ... Për ty s’e di, a ndonjëherë më sjell ndërmënd... Unë e quaj dashuri Si ta quaj kujtimin tënd !? Kur diçka të sjell buzëqeshjen Fle dhe zgjohesh bashkë me ‘të… Mund t’i adhurosh dhe heshtjen Sepse ndjenjat nuk kanë zë... Oqean, në mëndjen time E në zemër si kështjellë... Ndjenjë që rritet ndër kujtime E në shpirtin tim shumë thellë ! Kemi shumë, sa shumë në mëndje Ëndrrat kurrë nuk bëhen pronë. Ka diçka që i përket njeriut “Ndjenjat brenda shpirtit tonë”... Ndodh kështu... Ndjenjat e mija ëmbël duan, ëmbël vrasin. Se kur dua të mbaj fshehur Ato emrin tënd thërasin ! BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.