Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Ç’mendim keni për shprehjen: “Beso në fuqinë tënde, por mos u mburr me të. Respekto fuqinë e tjetrit, por mos u frikëso prej tij!”. Kjo shprehje është shumë me vlerë mendoj unë sepse ndonjëherë njerëzit duke u mburrur me tjerët me këmbë. Alda

-Një grua është e bukur nga emocionet dhe sjellja që përcjell apo nga rrobat që ajo vesh? Për mendimin tim sjellja ka të bëjë shumë sepse ke femra që vishen super bukur por nuk i ka hije fjala fare. Emiljano

-A duhet të falim? Unë mendoj që varet nga gabimi sepse disa njerëz nuk e meritojnë të falen. Ardita

ujë. Kristi-Ç’mendim keni për shprehjen: “Beso në fuqinë tënde, por mos u mburr me të. Respekto fuqinë e tjetrit, por mos u frikëso prej tij!”. Kjo shprehje është shumë me vlerë mendoj unë sepse ndonjëherë njerëzit duke u mbur shtypin të tjerët me këmbë. Alda

-Një grua është e bukur nga emocionet dhe sjellja që përcjell apo nga rrobat që ajo vesh? Për mendimin tim sjellja ka të bëjë shumë sepse ke femra që vishen super bukur por nuk i ka hije fjala fare. Emiljano

-A duhet të falim? Unë mendoj që varet nga gabimi sepse disa njerëz nuk e meritojnë të falen. Ardita

ujë. Kristi

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.