Porta eArtë

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

Ka mënyra të ndryshme për ti larguar rrudhat dhe linjat e padëshiruara nga fytyra juaj edhe në qoftë se ato ndodhen rreth gojës, buzëve, hundës apo ballit.

Së pari, duhet që muskujt e fytyrës të përdoren sa më pak. Mos të krijohen mimika të ndryshme në mënyrë që lëkura të mos pësojë dëmtime dhe deformime të cilat rrjedhimisht shkaktojnë krijimin e rrudhave.

Së dyti, fytyra juaj duhet masazhuar sa më shpesh me teknikën e maniplasionit e cila është një teknikë masazhi e fytyrës për tërheqjen e lëkurës.

Së treti janë teknikat më të përdorura dhe me rezultate më të shpejta dhe të dukshme si mbush ë cilat përfshijnë përdorimin e kolagjenit dhe të acidit hyaluronik.

Këto injektohen në rrudhat e lëkurës duke i fryrë dhe duke i lëmuar ato. EGNATIA 3F ESTETIC-PORTA E ARTË E BUKURISË TUAJ Egnatia 3F Estetic është një qëndër estetike dhe dobësimi. Është salloni i vetëm në Tiranë që ofron sauna ozonoterapi. Një metodë alternative, e shkëlqyer për të pastruar trupin nga çdo plagë apo për të parandaluar sëmundje të ndryshme muskulare, spondiliatrozën, sëmundjet nervore si dhe për të parandaluar keqformimin e qelizave të cilat mund të transformohen në qeliza tumoriale. Në bashkëpunim me doktoreshën e famshme turke Arzu Bercem ofrohen trajtime të ndryshme sa i përket Estetikës Medikale dhe Shërbime Dentare.

Adresa: Qendra Tregtare Galeria te ish kinema 17 Nentori, kati 3-te. tel 0684034442

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.