Poezia juaj...

Intervista - - POEZI -

Ti buzëqesh ndonjëherë them , Të ndihem si në faj , Që smund të jemi bashk të dy . E di se cfarë do më thuash , Në udhëtime të jetës time , Do qëndrosh me mua , Apo larg nga zëmra ime . Ndoshta të të them se s’mundem , Ti buzëqesh përsëri,

I falej çdo ditë atit dhe e puthte ne organin qe botën krijoi pastaj ngadalë i shtrihej në shtratin prej hyjnie kryenin mëkat! E çdo gjë mbetej e fshehtë mes atit e krijesës së tij derisa një ditë një i mallkuar, blasfemist, besimtar, heretik, i fali dashuri!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.