Botës imagjinare...

Intervista - - POEZI -

Këtu është përrallë, një botë me ngjyra Eja, si ëngjëll a perëndi. Atë që s’ mund t’a bëj natyra ..., bëje ti ! Mbi një telajo sa i gjithë shpirti Dhe kaltërsia e qiellit zbriti U bë pikturë dhe poezi !...

BLEDI YLLI

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.