Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- Jeni ndjerë ndonjëherë të trishtuar pa e ditur pse? Unë jam ndjerë shumë herë pa e ditur pse thjesht jam trishtuar dhe kam plasur në të qara. Xheni

- Cili është shikimi më i zymtë: zemrat e thara apo kafkat e zbrazura? Unë mendoj që një zemër e tharë sepse është lënduar dhe brenda mban shumë inat. Ester

- Ju ka ndodhur ndonjëherë t’iu ketë zënë gjumi dhe të jeni bërë vonë për punë? Çfarë keni bërë në ato momente? Unë sa herë që më ndodh të bëhem vonë çohem me vrap duke nxituar e duke i bërë gjërat shpejt e shpejt pasi nuk më pëlqen të shkoj me vonesë. Albani

- A është betimi i përsëritur kështjella e mashtrimit? Unë mendoj që po sepse vetëm ata që gënjejnë betohen me mendimin për ta vënë tjetrin në pozitë për ta besuar. Rajan

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.