Ori Bici: Po të isha kryeministre…

Intervista - - HUMOR -

Fabjola Kuburi:- Ori si je? Ju në “Al Pazar” keni marrë pushimet. Si po i kalon?

Ori Bici:- Përshëndetje, e - - sonazhet e rinj.

- Ke ndonjë projekt e s’na e ke thënë akoma më duket…

gjëra në ajër. Unë të paktën i ana

- Gjithmonë të kam parë shumë të dashuruar pas punës që bën, por unë dua të di: A ndihesh e shpërblyer për të gjithë lodhjen që ti mban për të bërë një publik të qeshë me rolin tënd?

punë. Është sa e bukur, aq edhe asnjëherë nuk kënaqet. Për sa kohë publiku qesh dhe duartroket,

- Çila është arma jote më e fortë në skenë?

- kap paniku në rast se harroj apo ngatërroj tekstin. Madje dhe atë, e

- Ti je prezantuar në publikun shqiptar që në moshë të vogël. A ndihesh e realizuar për atë që ke sjellë tërë këto vite, apo mendon se ke akoma punë për të bërë?

- Nëse do të të duhej të zgjidhje mes një profesioni tjetër ku do të ofrohej një shumë e madhe parash dhe këtë që ke do të thonin duhet ta bësh pa pagesë, ti çilën do zgjidhje?

-

- Kush luan një rol të rëndë- sishëm në jetën e Orit?

-

- U bë kohë e gjatë që je pjesë e “Al Pazar”. Ç’mund të më thuash për këtë eksperiençë aty?

- Thonë që artistët nuk lodhen kurrë, dhe gjithë jetën luftojnë për këtë. Ti ç’mund të më thuash?

-

- Nëse Ori do duhej ta linte “Al Pazarin”, kujt do i drejtohej?

- Do i drejtohej një televizio

- Ç’do të thotë për ty të jesh person publik?

-

- Ka pasur raste kur ke shpresuar të mos të të njohin?

- Përditë bëni prova? i shkruar. Më të ngarkuara janë gati gjithë ditën.

- Batutat i merr nga përditshmëria?

- -

- Shprehjen “Çdo femër është e paaftë derisa t’i thahet llaku në thonj”, si e komenton?

edhe pa iu tharë llaku në thonj.

- Të ishe ti kryeministre, çfarë do bëje me patjetër për Shqipërinë?

- teatrale, apo opera.

- Sa e lehtë është të thuash një të vërtetë duke qeshur?

- Madje as kur bëhesha serioze,

- A ke dhënë ndonjëherë një lajm të pakëndshëm nëpërmjet një batute?

- Dëshira më e madhe që ke për momentin?

-

- Gënjeshtra që ke thënë së fundmi... - Batuta që e thua edhe në jetën e përditshme, çila është?

-

- A është Ori natyrë hakmarrëse?

- Më thuaj pak, si të ka gjetur ky vit përsa i përket dashurisë?

- I ke vënë vetes objektiva për vitin 2018? Më e rëndësishme për ty është të arrish ato personale, apo profesionale?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.