Skënderbeu: Kush më ngjan nga politikanët?

Intervista - - HUMOR -

Heroin tonë kombëtar e gjeta duke pirë kafe në një nga lokalet e pazarit të Kru- jës…

Kaso Kosa: - Mirëmëngjes heroi ynë Skënderbe, si je?

Gjergj Kastrioti - - - tri, po, nejse, kur thonë turqit, ta bëj hallall…

- Ke të drejtë heroi ynë dhe të kërkoj ndjesë për këtë, por ja, erdha. Më mirë vonë se kurrë… Si e shtyni ditën këtu o Skënderbeu ynë?

ditën shikoj telenovela turke. Sa herë shoh - tan.

- Vërtetë i ndiqni ato telenovela, zoti im? Nuk të krijojnë alergji?

- Betohem për pallën tënd o i madhi Imzot.

në dorë dhe…

- Pallën? Në dorë? Cilën palle o Imzot? Mos duhet të dyshoj se…

tjetër Kaso…

- Kush mendon se të ngjan nga politikanët tanë heroi im?

- din...

- Por ty të kanë krahasuar në një miting me…

- Është e vërtetë kjo që thua, veshët o Kaso. Më dridhet përkre

- Të drejtë ke Imzot. Ty askush nuk të ngjan dhe nuk do ketë burrë nënë të të ngjajë. Nuk më thua, cila nga politikanet femra të pëlqen me shumë?

, Kaso, se je

- Jo në kuptimin e Kosemit imzot, por të zotësisë dhe perspektivës për të bërë diçka për vendin tonë.

kalë do ta bëjnë Shqipërinë… - E ke fjalën për Spiropalin imzot? Unë mendova se të dridhej përkrenarja nga inati që të krahasoi me Ramën… - ji pak këta kuajt e karrocat e ë dogan , e di që unë nuk besoj në zot, por - Po protestat e opozitës i keni nd- jekur Imzot? Thonë se në pamje Basha të ngjan… - Nga pamja të ngjan pak, në fakt… -

- Në fakt nga pamja të ngjan më shumë Berisha…

- I dashur Imzot, po kjo përkrenarja jote pse ka dy brirë dhije sipër, se nuk e kam kuptuar asnjehërë?

- unë e kap gjënë për brirësh dhe nuk e lëshoj

- Pse kaq nostalgji për turqit, o fjali fut një a dy fjalë turqisht…

bënë Erdoganin?

që - Ejvallah ty…kur thonë turiqit o i madhi Skënderbe.

- Shejtan je Kaso, shejtan….kur thonë Turqit…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.