Blerina Matraku: Si duhet te jete i dashuri im

Intervista - - MUZIKË -

Ka vite që është në skenë, në atë të festivaleve, në atë të eventeve të ndryshme por të rëndësishme dhe ka sjellë shumë klipe të gjitha janë aq të bukura dhe të suksesshme...Blerina Matraku, na tregon copëza nga rrugëtimi i saj të cilin e tregon me aq dashuri sa e ëmbëlson të gjithë intervistën!

Fabjola Kuburi:- Blerina, ke sjellë disa klipe së fundmi, kjo është edhe ajo që le dëshiruar besoj, të jesh sa më pranë publikut apo jo?

Blerina Matraku:- -

- “Ku ma le dashninë” është kënga e fundit që kë lançuar. Është pritur mirë apo ti vetë kishe të tjera pritshmëri?

- Po, është e vërtetë, është publiku dhe unë nuk do arrij t’i - por për të gjitha këngët e tjera. dërgojnë, është kënaqësi e ve

- Sa rëndësi merr për ty sjellja skenike?

të thoja se kjo është një anë tjetër për t’u studiuar dhe pse jo, për t’u sado që të përpiqesh, do të gjesh - suar, korrigjuar dhe zakonisht, njësoj për të gjithë. Personalisht, - një vokal të bukur, nuk ka asgjë të keqe që atij t’i bashkangjitet një sjellje e bukur skenike. Gjithsesi, nuk do të thoja se është ndër

- Muzika të jep sukses, famë, të ardhura, fansa dhe më tepër vëmendje... Çfarë të merr në këmbim?

- Ku qëndron magjia e muzikës për ty?

- Kanë qenë ndonjëherë problem apo të kanë shqetësuar bërrylat që ekzistojnë mes kolegëve?

-

- Je e aftë të përballosh çdo - para?

- Kur ndodh të duash t’i largohesh për pak kohë realitetit, e bën këtë dëshirë realitet apo mjafton ta dërgosh mendjen atje ku do ti?

se të largon totalisht nga realiteti.

- Cilat janë 3 gjërat që ëndërron të bësh deri në fund të jetës?

- Muzika, dëshira për të jetuar dhe dëshira për të zgjeruar njohuritë ose dijen. Të treja të bëjnë të ka kaluar.

- Zakonisht, kërkon apo jep këshilla? - Këshilla më me vlerë që të kanë dhënë?

- Cilat janë gjërat që pëlqen të bësh kur nuk je e impenjuar me muzikën?

- -

- E ardhmja është rezultat i përpjekjeve apo i një goditjeje të fatit?

të thoja.

- Çfarë të karakterizon në marrëdhënie me të tjerët? - Në sytë e meshkujve je më tepër mikja apo vajza që ata duan të bëjnë për vete?

- Të kemi parë t’i këndosh edhe këngët popullore, edhe ato të lehta. Ku mendon se qëndron më mirë?

-

- Muzika krijon edhe rivalitet… Ti, kë ke rivale?

-

- Çfarë vlerëson më shumë në një miqësi?

- Po në dashuri? - Të respektosh hapësirat e tje

- Të mbetemi tek aspekti sentimental. Ka ndonjë mashkull në jetën tënde? - - Është zgjedhja jote apo s’e ke gjetur ende njeriun e duhur? - Si e mendon mashkullin ideal në krahun tënd? - Të vërtetë. - Gjëja që ke dashur ta mësosh shumë, por nuk ke mundur?

- -

- Sipas Blerinës, më mirë bukuria apo inteligjenca?

- - - gjithë njerëzit inteligjentë duken

- Si e imagjinon veten pas disa vitesh?

- Shpresoj të jesh kështu tek pjesa e intervistave edhe pas disa vitesh sepse je nga ato personazhe që i bën intervistat aq të bukura...!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.