Nebahat Çehre: Një ditë unë do të jem harruar...

Intervista - - TELENOVELA -

Nebahat Çehre është një nga aktoret turke të brezit të vjetër që vazhdon ende të ketë sukes në rolet e saj. Ajo është 73 vjeç, por duket shumë më e re në ekran. Në vitin 1960 ajo pas përfaqësoi Turqinë në vitin 60 dhe 65 në konkursin e Mis Botës. Në vitet 60 dhe 70, në periudhën e artë të kinemasë turke, ajo interpre rëndësishme të kohëve të fundit janë ata tek “Dashuri e ndaluar” dhe tek “Suljemani i madhërishëm”, në rolin e Valide Sulltanës. Nebahat është 76-79, por nuk ka fëmijë.

- Si është Nebahati në shtëpi, pa taka të larta dhe pa grim?

- - - - - tepër, vesh shapka prej peshqiri që të - dal jashtë dhe kur shkoj në punë. Kur

- Nuk ju duket sikur vëmendja e publikut dhe e reporterëve të

- - të vështirë, kështu që duhet t’u jap - - thënë këtë dhe atë.

- Është e vështirë të jesh një grua e fortë dhe e pavarur?

- Ka plot avantazhe dhe dezavan - ato herët kur ndjehesh e dobët nga të bazohesh tek puna jonë.

- Nuk është e lodhshme të qëndrosh e fortë gjithë kohën?

prindërit. Kur u zgjodha

- Ma ha mendja se për dikë që është rritur në këtë mënyrë, është e pamundur të mos bëhet e pavarur.

- nuk do t’ua kërkoja këtë. E gjitha kjo

- Ju jeni një grua e fortë, por e vetmuar. Nuk ju mungon dashuria?

- këto, ai duhet të jetë beqar, të ketë një lloj pozite në shoqëri dhe të jetë vështirë të gjesh një burrë që plotëson

- Nuk e ndjeni veten vetëm ndonjëherë?

- Ju nuk jeni vetëm një aktore e shkëlqyer, por edhe një ikonë mode. Çfarë mendoni për këtë?

- Pas konkursit të Mis Botës u - për këtë. - bluzë të thjeshtë. Rrobat elegante i lë ’ Më pëlqen të vesh rroba të -

- Luku juaj në tapetin e kuq gjithmonë përbën lajm. Mendoj se ju nuk keni hequr dorë nga rrobat shik.

- burrë, apo grua, duhet ta dish rëndësinë që ka ai. bukur, pastër, të duhen kuq. Mendoj se kjo tregon

- Ju edhe me bikini dukeni shumë elegante...

- - - bikini.

- Çfarë mendon për të qëndruarit e re dhe e bukur?

- pjekje për të qëndruar e re. Sigurisht - - njerëzit duhet ta përdorin, nëse kjo i - - Merresh me ndonjë sport? - Më vjen keq që nuk bëj dot sport - doja t’ ruaj këtë zakon. Edhe sot unë shkoj e

- Kam dëgjuar se ju investoni shumë në veshjet e roleve, është e vërtetë?

- Unë i shpenzova të gjitha paratë që kisha për veshjet në serialin luaja rolin e një doktoreshe të pasur, nuk kisha sponsor, kështu që duhet të asnjë cent në atë serial, i shpenzoja të t’ Unë krijova një grua të pasur, elegan

- Tek “Sulltani i Madhërishëm” ju luajtët të kundërtën e një gruaje moderne.

’u desh ta lija serialin, sepse kështu ishte roli. - - nga ana historike.

- Është thënë se ju do të luanit vesh Pradfa”. Çfarë ndodhi me këtë projekt?

- - sioni nuk ishte ai i duhuri. Mesazhi i -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.