KMC: S’jam si rreperët e tjerë

Intervista - - MUZIKË -

“Unë nuk jam si rreperët e tjerë”:- thotë reperi i ri por jo pak i talentuar KMC dhe pse e thotë këtë do ta zbuloni gjatë in për të treguar të rejat më të fundit në jetën e tij artistike dhe jo njëra pas tjetrës, njëra prej të cilave me titull “Bad Santa” të shoqëruar me klip ndërsa bashkëpunimin me Big-M e ka sjellë në versionin audio.

Fabjola Kuburi:- KMC, nga hera e fundit që jemi takuar për “Intervista”, më thuaj çfarë ka ndodhur që atëherë?

KMC:- përgatitur projekte të reja që do

- Ke bërë namin me “Bad Santa” apo jo?

bë në kohë rekord edhe klipi edhe kënga brenda ditës.

- Ndërkohë sapo ke sjellë “Ti je ajo”? Si u gjende në këtë bashkëpunim me Big-M?

Big-M është një djalë i talentuar

- Çfarë të dallon ty nga rreperat e tjerë?

- -

- Paraja nuk është një nga fjalët kyçe në këngët e tua, siç ndodh rëndom në këtë zhanër… Pse?

- E ke menduar çfarë do të ishe duke bërë tani, po të mos ishte për paranë?

- Mërzitesh nëse jep përshtypjen e gabuar për veten?

-

- Batuta që e thua shpesh e me të cilën qeshin të gjitha vajzat?

- Në çfarë niveli do ta konsideroje muzikën hip-hop që bëhet në Shqipëri?

-Muzika hip-hop shqip po kap

- Cila nga këngëtaret shqip- tare të intrigon për një bashkëpunim?

Era Rusi.

- Cila prej tyre të duket më seksi? -Xhensila. - Çfarë muzike nuk dëgjon dot? - Mund të themi se tani je në fazën tënde më të mirë krijuese?

- Të pëlqen të jesh në qendër

-

- Cilat do të jenë projektet e tua në vazhdim?

gang”

- Një mesazh për të gjithë fansat e tu...

- RREPERAT E BËJNË, PO TI? - Kanë rivalitet të theksuar ndërmjet tyre. Cilët janë rivalët e tu? - Mbajnë armë me vete... -Unë jo. - Përdorin fjalë banale në tekstet e këngëve të tyre... - Kanë jetuar në lagje të varfëra, të rrezikshme… - Vishen me të gjera… - Thyejnë shpesh rregullat… - Bëhen protagonist të grindjeve e sherreve. Ti, kur e ke bërë sherrin e fundit? - Kanë disa të dashura… - Mbajnë disa tatuazhe... - E frekuentojnë shumë jetën e natës…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.