Vesa Smolica: Çfarë të mbjellësh, do të korrësh

Intervista - - MUZIKË -

“Asnjo si unë” thotë këngëtarja Vesa Smolica, në klipin e saj më të ri, një këngëtare plot grintë, sharm dhe energji. Në intervistën që kemi realizuar me të, do kuptoni që ajo është shumë spontane dhe nuk e vret mendjen për opinionin por thotë atë që mendon ashtu si e mendon. Shpërtheu në muzikë me bashkëpunimin me Ardit Çunin me titull “Jena na” dhe kjo bëri që Vesa mos ndalej më…!

Klajd Heta:- Përshëndetje, Vesa! Kemi parë kohët e fundit tek ti shumë ritëm dhe energji. Gjithmonë kështu ke qenë?

Vesa Smolica:- - do të korrësh.

- “Asnjo si unë” është klipi yt i fundit. Pse mendon se askush nuk është si ti?

-

- Ama, këtë herë erdhe me një këngë solo, pas bashkëpunimit me Ardit Çunin…

-“Asnjo si unë” ishte kënga ndaj.

- A mendon se këngëtarët meritojnë?

- - -

- Ato linja të bukura në klip janë rezultat palestrash, dietash apo të mamasë tënde dhe të nënës natyrë?

- gjenetike.

- Çfarë e bën një vajzë si ti ta kthejë kokën pas në rrugë? Një njeri që kërkon lëmoshë ndoshta, apo një veshje e bukur në vitrinën e një dyqani? - Vesa dhe kuzhina... - - Vesa dhe shoqëria... - - pas. - Vesa dhe vullnetarizmi... - - Vesa dhe familja... - - Vesa dhe pushimet... - Rrallëherë… - Vesa dhe kafshët... -

- Përsa u përket veshjeve të bukura,

- Cila është idea jote për veshjen në përgjithësi?

-

- Nëse shkon në dasmën e një shoqes tënde, mallëngjehesh ndopak?

- - pritur të saj.

- Atëherë, na thuaj cili ka qenë rreziku më i madh që ke ndërmarrë ndonjëherë?

- - Vesa dhe komunikimi... - - Vesa dhe zhgënjimet... - - Vesa dhe meshkujt... - - Vesa dhe fansat... - - Vesa dhe dëshirat... - - Vesa dhe sportet... - - Vesa dhe thashethemet...

-Vesa, të gjithë kemi vese, por cilat janë të tuat?

-

- Si do ta përshkruaje Vesën parë me syrin e Vesës? Na thuaj diçka surprizuese për veten...

- -

- Ke bërë shumë bamirësi që kur je bërë e njohur?

-

- Si është Vesa brenda mureve të shtëpisë?

- këngëtaren, sepse gatuaj, pastroj dhe ndjej kënaqësi kur i bëj. Është

-Ke dashur që disa gjëra t’i bëje ndryshe në jetë, apo gjithçka është si një pikë mbi “i” tek ti?

- asnjëherë nuk i pranoj vetes se -

- Vesa, është kjo periudha më e artë e jetës tënde?

-

- Çfarë mund të thuash se të pëlqen së tepërmi në profesionin si këngëtare, që edhe kur vë kokën në jastëk, thua: “Sa mirë që kam këtë profesion”?

- -

- Nëse i pyet zakonisht këngëtarët për këngën më të bukur, të thonë që i kanë të gjitha të bukura, por nuk besoj se do të ndodhë njësoj me ty… - - Nuk të pyetëm si e ke zemrën, apo asnjë si ti?

- -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.