Arinda Gjoni: S’e ndërroj me asgjë

Intervista - - MUZIKË -

Është e bukur, e ëmbël, e qeshur dhe ajo që ka më shumë rëndësi është e talentuar në atë që di të bëjë më mirë, të këndojë. E kërkuar kudo në Shqipëri dhe jashtë saj, në diskotekat më me emër në Europë e me gjerë, Arinda Gjoni ndihet e bekuar si për arritjet, vlerësimet ashtu edhe për imazhin e saj! Nuk tregon asgjë për statusin sentimental por pohon nga ana tjetër që ajo është një femër karriere!

Klajd Heta:- Arinda, të gjeti viti 2018 plot energji dhe dëshirë për të bërë gjëra të bukura në muzikë?

Arinda Gjoni:- -

-Ti tregon shumë kujdes me zgjedhjet e tua profesionale. E ke ndjerë suksesin e këtyre zgjedhjeve?

-A nuk mendon se profesionalizmi është i rëndësishëm në një treg muzikor të çorientuar si ai shqiptar?

-

-Cilën quan si arritjen tënde më të madhe deri tani?

-

-Të pëlqen më tepër të këndosh “live” apo ndihesh më mirë kur sheh videoklipet e tua në ekran?

- -

-Me cilin prej instrumenteve muzikore do ta krahasoje zërin tënd?

- -

-Një profesioniste e e muzikës “live” si kënduarin “live”?

-E kthen kokën pas ndonjëherë? Çfarë shikon?

-Mendon se je më shumë “e mirë” apo “e bukur”?

- -

- Le ta themi, vajzat e bukura e “vuajnë” paksa peshën e bukurisë dhe ti je një vajzë e bukur. Trembesh ndonjëherë se njerëzit mund të të braktisin edhe për shkak të pamjes së jashtme?

-

-Je e ftuar gjatë gjithë kohës jashtë vendit në diskotekat më të njohura. Si të presin atje?

- -

-Kaq shumë udhëtime... A lodhesh ndonjëherë?

- - - -

- Va l i x h j a jote është gjithmonë gati, besoj. Çfarë s`harron kurrë të marrësh me vete, nëse po nisesh për diku edhe e ke me nxitim?

-Nëse harron takat e larta, kthehesh medoemos për t’i marrë?

-Ke një stil shumë të veçantë në veshje edhe grim... Frymëzohesh diku?

-Për ty veshja skenike është po aq e rëndësishme sa kënga që këndon?

-Mes femrash, dua versionin tënd “zyrtar” se përse një femër ndalet aq gjatë para pasqyrës...

-

-Shumë kohë në televizion dhe je ende brune (çokollatë). Po bionde ke qenë ndonjëherë?

-Jeta e natës edhe puna në orët e vona të lodhin?

-

-Sa ndryshon ditshmëria jote nga orare?

-Arinda, tani që je e njohur, frekuenton vetëm ambjente VIP-ash?

-

-Çfarë duhet të ketë medoemos një personazh publik?

-Cili është personazhi me zemrën më të mirë që ke njohur?

-

-S`dimë asgjë për statusin tënd. Je single apo çift?

-Beson në dashurinë me shikim të parë?

përkëto -Me ç’profesion do të doje ta kishe bashkëshortin?

-

-Më thuaj diçka më konkrete për projektet e tua të rradhës…!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.