Varvara Larmu:Anastasia e dashuron Mateon me pasion

Intervista - - TELENOVELA -

Ka lindur më 14 korrik 1982 në Qipro, por në serialin “Brusko” luan rolin e një vajze nga Kreta, Anastasisë. Aktrimi është dashuria e saj e parë, të ë në moshën 15 vjeç. Varvara ka studiuar për psikologji dhe sociologji në Londër, por më pas është rikthyer në seriozisht aktrimin. Ka luajtur në serialet “Eleni, një ëngjëll në ferr”, që e bëri të njohur për publikun, “Prostituta Eleni”, si edhe “Tullumbacët e bardhë”. Varvara ka edhe një motër më të vogël se veten.

- Ti ke dashur që e vogël që të bëheshe aktore, apo jo?

- për u . kur - dhe . Në sh shoh që - lohej “Kush e dhe që . Kur e për për që - edhe . ë - ë ë ë ë ëkohë ë ë ë shoqë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë që

- Është e vërtetë që po bën një master në psikoterapi?

ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë që ë ë ë ësojë ë pë ë ë ë ë ë ë që ë ëjë ër ë ë ë ë ë

- Për shumë vetë edhe aktrimi është një lloj psikoterapie…

-

- Ti ke jetuar në Athinë, Londër, Paris dhe më pas je rikthyer në Qipro. Do të mund të jetoje përgjithmonë në kryeqytetin e Britanisë apo Francës?

ë ë pë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë rë ë ë Në ë ë ë ë.

- Pse e pranove rolin e Anastasisë në serialin Brusko?

ë rol që ë ë që ë ë ë ë ë ë ë ë ë pë

- Mendon se ky rol mund të hapë derën për role të tjerë?

ë ë ë ë ë ë ë kë ë ëse dhe ë ë ë ë që ë ë ëse ë ë ë rol ë ë ë

- Ngjan me Amastasinë, e cila nuk fal lehtë?

- Në ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë pro ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë kë ë ë ë ë ër kë ë ë ë ë kë ë ë

- Në një moment të serialit Anastasia përpiqet të harrojë Mateon me një burrë tjetër. Ti do të veproje si ajo, apo do të mendoje se kjo lidhje është e dënuar që në

ë që ë ë lloj e. kë kohë ë ë ë e ë ë ë ë re. K ë ë ë ë ë ë ë ë ë ë përsë ë ë ë e dë dë ë ë ë ë ë ë ë

- Pas gjithë “të pabërave” që jush?

- Duke parë serialin krijon përshtypjen e një gruaje tradicionale dhe dinamike. Si është Varvara në realitet?

- - Por do - - Në ç‘fazë të jetës tënde ndodhesh aktualisht?

- Në ë ë ë ë ë

- Lumturia absolute për ty është…

ë ë

- Kur dhe ku ke qenë me të vërtetë e lumtur?

- Në ë ë ë ë ë ë ë ë ë pë ë Rërës së ë .

- Çfarë do të konsideroje si suksesin tënd më të madh?

- Që ë ë kohë ë ë ë ë ëkeqe ë - Ku do të doje të jetoje? ë ë Nju ë ë ëherë ë ë ë ë ë ëherë ër. ë shumë frikë? ë - Çfarë urren më shumë? ë. - Cili është tipari kyç i karakterit tënd? - Cilin do të veçonit udhëtimin tuaj të preferuar?

ë ë ë ë

- Ç’cilësi do të vlerësoje më shumë tek një burrë? - Çfarë do të konsideroje ti si fatkeqësinë më të madhe për dikë ? si

- Të ë ë ësore pë ë pë ë ë

- Ndaj cilave gabime do të tregoje më shumë mëshirë?

ë ë ër ë ë.

- Cilin konsideron si virtytin më të mbivlerësuar?

ë ë

- Si e përballon famën? Kënaqesh kur vijnë e të , të kërkojnë foto, apo je nga ato aktore që vënë syze të zeza, që të mos i njohin?

- që jo qesh kjo që . - Ti ke kafshë? -

- Nuk je “bllokuar” ndonjëherë nga ndonjë dashuri?

-

- Na përshkruaj një 24 orësh nga jeta jote kur nuk ke xhirime…

- - -

- Kujdesh shumë më pamjen tënde të jashtme?

-

- Çfarë do të bësh pasi të mbarojë Brusko?

- Martesa dhe fëmijët bëjnë pjesë në planet e tua?

- - ë

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.