Humbisni 4-5 kg me dietën e Anila Kalleshit!

Intervista - - ESTETIKË -

Përshëndetje gazeta Intervista. A mund të botoni ndonjë dietë të shëndetshme se si mund të biesh në peshë dhe mos kesh shumë efekte anësore. Në pritje të një përgjigje ju përshëndes Egla. Faleminderit

Përgjigjet MSC Anila Kalleshi, Dietologe klinike, Anila Kalleshi Center,

Adresa1: Në Bllok, Rr. Sami Frashëri, ngjitur me Juveniljen e Vjetër, kati 2

Tiranë, tel 069 209 5310 :- E

- -

-

E hënë:

-

E martë:

E mërkurë

E enjte

-

E premte

-

E shtunë

E diel

-

Kujdes

- - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.