5 ushqime për parandalimin e hemorroideve

Intervista - - SHËNDET -

Sëmundja e majasëllit është ajo kur hemorroidet, enët e gjakut që rrethojnë zonën e rektumit (fundit të zorrës së trashë), fryhen, zgjerohen dhe nganjëherë bllokohen. Shumë njerëz nuk e kuptojnë se vuajnë nga majasëlli vetëm kur kanë simptoma, si hemoragji, mukozë ose dhimbje në zonën e rektumit. Shihni më poshtë se cilat ushqime mund t’ju ndihmojnë për parandalimin e hemorroideve.

1. Frutat dhe perimet - - - - 2. Drithërat integrale - - - 3. Bishtajat - - - 4. Kosi - - 5. Lëngjet - -

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.