Kiara Tito: Një program për ndërhyrjet plastike

Intervista - - TELEVIZION -

Kiara Tito ka qenë fytyra e ëmbël e “Select” në Top Channel por tashmë ajo ëmbëlsi do të shfaqet në një tjetër ekran dhe konkretisht në Tv Klan. Programi që Kiara do moderojë do jetë i pari në vend i një formati të tillë, ndërhyrjet plastike dhe rëndësia e tyre të shfaqura në ekran, në sallë por edhe në jetën e përditshme. Më shumë për këtë format por jo vetëm në tregon vetë Kiara…!

Klajd Heta:-Kiara, ishe fytyra e njohur e emisionit “Select” ne Top Chanel. Kemi dëgjuar që do jesh prezantuesja e një emisioni të ri në TV Klan. Si ndodhi ky kalimi nga njëri ekran në tjetrin?

Kiara Tito:- - - -

-Më fol pak më shumë për këtë program të ri dhe realisht të pakonsumuar më parë në ekranet shqiptare. Kur do nisë dhe çfarë do ketë në tërësinë e tij?

- - -

- Çfarë synon t’i japësh këtij programi?

- - sore.

- Mendon se në përgjithësi personazheve publike apo VIP-ave shqiptarë nuk iu pëlqen që t’i kritikojnë?

- -

-Tashmë ti je personazh i njohur i ekranit shqiptar. Si ndihesh në rolin e një personi publik?

- - -Të ngacmojnë rrugës? - -

-Po artikujt e gazetave apo ato që thuhen përgjithësisht në media të prekin? Si reagon?

- - -Të bezdisin thashethemet?

-Thashethemi më i keq që ke dëgjuar për veten?

-Thashethemi më i vërtetë që ke dëgjuar për veten?

-Çfarë e bën kaq të bukur Kiarën?

-Ti ke një karrierë goxha të suksesshme në ekran. Ndihesh më superiore se moshataret e tua?

- - - -

-Thonë se bota e TV është shumë e ashpër dhe ka shumë bërryla...

-

- Si është Kiara e vërtetë, pasi kamera shuhet dhe grimi hiqet?

- -

-E ndjen të nevojshme të jesh më e mira në aspektin profesional por edhe në atë personal?

-

-Kam parë që ke foto shumë të bukura. Të pëlqen vetëm të të bëjnë foto apo edhe të bësh ti vetë?

-

- S e k re - tet më të mëdha kujt ia beson?

-

-Sa am- bicioze je për të ardhmen?

-

-Ta mbyllim me një moto që ty të shoqëron në jetë apo ç’të duash ti, si një mesazh për lexuesit e Intervistës. Cila është ajo?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.