Pyetje përgjigje për njeri-tjetrin

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Cila është rruga të sulmojmë të keqen sociale apo të mësohemi e të përshtatemi me to? Mira

Lona

- - - Ylli

- - Rifat

Erald

- - Dorina

- Elsa

A duhet të jemi diskriminues kundrejt personave me Hiv/Aids? Stelina

- Eralda

- Miri

- - - Sabina

- - - Klea

- Marlind

- Ori

- - Flavja

Donald

Silvi

Rudina

-Ç’mendim keni për martesën burrë me burrë dhe grua me grua në Shqipëri? A duhet lejuar? Ambra

- Dejvi

- Arsen

- - - Erjona

- Meri

- - Jani

- - Kudrete

- Fatmira

- Xheni

- Elsa

- Marvin

-Nëse do merrnit vesh se do kishit edhe 24 orë jetë çfarë do bënit? Danjela

- - Stela

- Ina

- - se kurrë. Fatime

- Ildi

- sjellë. Xhesi

- - - Ani

- Arta

- Dritan

- Paola

- - Genta

-Pse shumica e fëmijëve sot janë bërë me syze? Serxho

- - Afërdita

- - Elvira

- - Seldi

- - Ardiana

Danja

-Ç’mendim keni për rrepistat në Shqipëri që përdorin shumë fjalë banale por prapë dëgjohen nga publiku? Andia

- Rudina

- Afërdita

- - Dhurata

- - Genta

- Anisa

-Nga duhet të anojë media shqiptare nga qytetari apo nga pushteti? Gëzim

- - Vasilika

- - Xhoni

- - Noelia

- - - Serjana

- - - - Petrit

- - - - Joan

- - Gojart

- Oni

- Elda

- Esjona

-A është njeriu i lig apo e detyrojnë rrethanat të jetë i tillë? Ona

- - - Ylli

- Vini

- - - - Gani

- - - Vera

- Anastas

Rifat

Vjollca

- - - Simon

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.