Pyetje për instruktorin Si të formoj një trup të bukur?

Intervista - - SPECIALISTËT PËRGJIGJEN -

PESHK Jam një vajzë 18 vjeçe. Kam parë në ëndërr sikur isha në det dhe po më ndiqte një peshk. Kur m’u afrua, nuk më bëri gjë, vetëm se më shikonte në sy!

TOKË Jam Adela. Kam parë në ëndërr sikur isha te prindërit e mi dhe po punoja tokën e tyre. Punoja pak dhe ulesha e më zinte gjumi. Duhet t’ju them që unë në realitet kam probleme në çift.

- - DASHURI Jam një djalë 17 vjeç. Shoh shpesh në ëndërr sikur bëj dashuri me kolegen e punës që është 44 vjeçe. Ç’do të thotë?

- HIJE Jam një djalë dhe shoh shpesh herë në ëndërr sikur bëhet natë dhe unë kthehem në shtëpi. Sa trokas tek dera e shtëpisë më ndjekin hije. Unë frikësohem. Çfarë tregon ëndrra?

DËSHIRË Kam parë në ëndërr një djalë që më pëlqen shumë në realitet. Unë sikur po rrija me shokun e tij të ngushtë, por dëshiroja që të ishte ai aty. Çfarë do të thotë? Lela

KUMBULLA E shoh shpesh veten në ëndërr duke mbledhur kumbulla. Ndonjëherë edhe i ha, ndonjëherë i hedh tutje, edhe pse lodhem duke i mbledhur. Theksoj se në realitet nuk jam

- -

Përshëndetje Skerdi! Jam 170 i gjatë, 58 kg dhe dua të bëj palestër intensive sepse dua të formoj trupin për bodybuiling, ça ushtrimesh duhet të bëj dhe sa kohë do më duhet për të marr atë që unë dua? Faleminderit

S k e rdi Pasha in s - truktor, Royal Fitness Club, Rruga: Theodor Keka, Unaza e Re pranë Astirit. Numër telefoni: 0695445228: - - - - - sepse - . . - - . - - - ç - - . - . - - - - - . - - .

- . ! Me

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.