Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

-Ç’mendim keni për martesën me kombësi të huaj? Mendoni se funksionon më mirë? Megi

-Njeriu i sotëm është më shumë human apo i tërbuar si mendoni? Andi

nuk i intereson fare morali? Si mendoni? Erget

-Kujt i besoni më shumë dhe pse? Xheni -A mendoni se ka më njerëz që blejnë libra sot dhe që i lexojnë ato? Soni

- A jeni pro apo kundër mbajtjes së armëve për vetëmbrojtje në Shqipëri? Anisa.

- Si ka mundësi që shqiptarët bëjnë shumë përpara kur ikin jashtë Shqipërisë? E kam fjalen për artistët dhe ata që studiojnë... Arturi.

- Çfarë mendoni për një shok të ngushtë (që e sheh si vëlla) të cilit edhe pse i thua që ke të dashur, bën të pamundur që të ta prishë marrëdhënien? Sara.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.