Handani tenton të vrasë Kosemin

Intervista - - VAZHDIMET E TELENOVELAVE -

Handani i thotë Dervish pashasë se Kosemi di sekretin e tyre dhe po i kërcënon. Ai i thotë të mos ketë frikë, sepse Kosemi nuk ka prova. Handani kërcënon Kosemin, ndërsa Ejanin përpiqen ta vrasin në hamam, por ajo arrin të shpëtojë dhe të vrasë atë që e sulmoi. Kosemi përballet me Handanin dhe këtë e dëgjon Ahmeti, i cili i del në krah Kosemit. Kjo e fundit takohet me Mehmet Girajin dhe Rejhan agën, i cili i tregon Kosemit se si kishin vrarë sulltanin, të atin e Ahmetit. Dikush i përgjon…

Ndërkohë, Skënderin e cakto dënojnë me vdekje, por Xheneti dëshmon në favor të saj. Handani përballet me të dhe e shkarkon nga detyra.

Dervishi mëson se Kosemi ka vajtur të takojë Rejhan aganë. Kjo ia tregon takimin e saj Zyl shkojnë të marrin Rejhanin, por atë e kanë rrëmbyer njerëzit e Dervishit. Ky i fundit e vret me dorën e tij.

Kosemi ndihmon Halimenë të shohë të birin, Mustafanë. Ahmeti ka probleme me perandorinë edhe në Lindje, edhe në Perëndim…Sullatanesha për vizitë në Pallat. Ajo vë re që Kosemi nuk ka dalë për ta pritur. Ndërkohë, Skënderi zbulon me - jet ushqimit.

Umashanë dhe ajo i jep shaminë e saj. Më pas asaj i bën një vizitë Kosemi. Haxhi aga sheh Halimenë të dalë nga dhoma e Mustafasë. Handani përballet me Halimenë dhe Kosemin. Halimeja i tregon Kosemit sekretin e Handanit dhe Dervishit…

Skënderi shkon tek Selahadini që i premtoi të lexonte talismanin që mbante me vete. Ai i kërkon t’i shohë nishanin në shpinë dhe i thotë se të nesërmen do ta çojë të shohë familjen e tij…Umasha i kërkon Ahmetit preket kur e sheh në atë gjendje. Megjithatë ajo i thotë se do ta mbështesë.

Kosemi provokon Haxhi agën për të zbuluar të vërtetën për Handanin dhe ia arrin qëllimit. Më pas ajo i dorëzon një letër ku Dervish pashai ka rrëfyer se ka vrarë sulltanin. Haxhiu ia tregon letrën Handanit, por ajo e djeg, duke i thënë se Dervishi e ka bërë vrasjen për të dhe për djalin e saj. Haxhiu ia thotë Kosemit dhe i premton se do ta ndihmojë... Selahadini takohet me Bylbyl agën dhe i thotë se ka gjetur - jes. Ndërkohë, Dervish pashai kërkon të heqë qafe Mehmet Girajin duke e çuar në Krime...

Kosemi përballet me Handanin, duke i thënë se ka një dëshmitar për krimin e saj, por ajo e godet me një objekt që mbante aty afër dhe Kosemi rrëzohet pa ndjenja përtokë. Në këtë kohë, në dhomë hyn Umasha dhe Han Kosemi kishte dashur ta vriste. Handani pyet Haxhi agën nëse e di kush është dëshmitari dhe ai i përgjigjet se është ai vetë. Ajo i

- sh pashanë. Ndërkohë, Ahmeti merr vesh ç‘ka ndodhur dhe i kërkon llogari të ëmës, por ajo i thotë se e ka bërë për vetëmbrojtjeje. Ahmeti pyet Kosemin, por ajo i thotë se i takon Handanit të tregojë të vërtetën. Më pas Kosemi e detyron Handanin të shkojë t’i thotë Ahmetin për Dervish pashanë dhe i jep një dhe bashkë vendosin të eliminojnë kundërshtarët.

Ndërkohë që Ahmeti ka dalë për inspektim janë pallatit, Mehmet Girajit i bëjnë atentat helmojnë, ndërsa Haxhi agën e rrëmbejnë, por i sheh Menekshe. - rin të rrëzohet përtokë dhe i jep një lëng që ta ndihmojë të vjellë. Edhe Kosemi kujton se e kanë helmuar, por xherahja i thotë asaj se është shtatzënë..

Ndërkohë tregtarët i thonë Ahmetit se Dervish pasha merr rryshfet. Selahadini i tregon Bylbyl agës Skënderin dhe Bylbyli merr masa t’ia mbyllin gojën... Kosemi përballet me Handanin...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.