Aty ku arti bëhet njësh me bukurinë dhe cilësinë! MD Beauty Salon, salon për femra dhe meshkuj, ofron çdo shërbim parukeri, estetike dhe kurse të njohura brenda e jashtë shtetit! Shërbime masazhi Make-up artist Shërbim për kujdesin ndaj lëkurës

Intervista - - REKLAME -

Adresa:

Përballe Kristal Center, Rruga Frank Bardhi, njësia nr 5, pallati nr 10, hyrja 4 Tirana, Albania Telefon 069 539 5555

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.