Pyetjet e reja

Intervista - - PYESNI NJERI-TJETRIN -

- A ka ndonjë gjë që keni dashur ta thoni me zë të lartë, të bërtisni, të ngrini zërin në familje, në punë apo kudo dhe s’e keni bërë? Përse? Lola. - Sa vlerë ka për ju patriotizmi? Bashkimi. - Më mirë të japësh shembullin apo opinionin, cila zë më shumë vend? Dioni.

-Mendoni se sporti është kthyer në një biznes politik tani që ka hyrë në mes edhe politika? Genci

-A duhet të hiqen nga tregu shqiptar monedhat e huaja? Stavros

-Nëse do të ishit të pasur do të kishit bërë…Unë do kisha ikur larg nga këto. Flavja

-Cila është muzika që ju pëlqen të dëgjoni më tepër kur jeni të mërzitur? Mua më pëlqen shumë të dëgjoj balada. Anisa

-A mendoni se kanë bërë mirë që janë vënë taksa dhe biznesit të vogël? Nuk dinë nga cila anë të na hanë. Ilir

-Kohët e fundit martesa po kthehet në një shqetësim për të rinjtë, pse? Më shumë po ndahen se po martohen. Domenika

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.